Još jedna humanitarna akcija Orion telekom-a

Bez autora
Jun 22 2014

Posle tačno mesec dana od katastrofalnih poplava koje su zadesile Srbiju, kompanija Orion telekom i dalje, novim donacijama nastoji, koliko je u njenoj moći, da umanji posledice ove nesreće, ali i da uputi jasnu poruku o važnosti društvene odgovornosti.Ovom prilikom, Orion telekom je kroz saradnju sa humanitarnom fondacijom B92, donirao 2 kamiona konzervirane hrane, hrane za bebe, pelene, šećer i sredstva za ličnu higijenu dece i odraslih, ukupne vrednosti oko 7500 evra.

Još jedna humanitarna akcija Orion telekom-aPosle tačno mesec dana od katastrofalnih poplava koje su zadesile Srbiju, kompanija Orion telekom i dalje, novim donacijama nastoji, koliko je u njenoj moći, da umanji posledice ove nesreće, ali i da uputi jasnu poruku o važnosti društvene odgovornosti.

Ovom prilikom, Orion telekom je kroz saradnju sa humanitarnom fondacijom B92, donirao 2 kamiona konzervirane hrane, hrane za bebe, pelene, šećer i sredstva za ličnu higijenu dece i odraslih, ukupne vrednosti oko 7500 evra.

Ova donacija je 19.06.2014. godine kamionima Orion telekom-a prebačena u magacin fondacije, odakle će urgentno biti upućena na lokacije gde je najpotrebnija. Kako ističu u Orionu, planiraju se novi projekti na inicijativu zaposlenih.

Tim povodom, ispred kompanije Orion telekom, obratila se direktorka operacija Ivana Bojović, koja je istakla: "Orion telekom je društveno odgovorna kompanija i kada smo 16. maja shvatili moguće posledice velikih kiša, odmah smo reagovali i dostavili pomoć u vodi, hrani i sredstvima za higijenu, obezbedili besplatan Internet prihvatnim centrima, besplatne fiksne telefonske linije, novčanu pomoć našim zaposlenima iz poplavljenih područja, ali i novčana sredstva uplaćena na namenski račun Vlade Srbije. Pomogli smo organizacijama specijalizovanim za pružanje pomoći ugroženima kroz obezbeđeivanje naših usluga, stavljanjem na raspolaganje nadležnim službama vozni park Orion telekoma, omogućavanjem poziva sa Orion fiksne numeracije za prikupljanje novčanih sredstava u TV programima. Takođe, pozvali smo sve naše korisnike sa poplavljenih područja, razgovarali sa njima, saopštili im da smo suspendovali naplatu računa u narednom period, ali uz mogućnost nesmmetanog daljeg korišćenja Ovim putem, koristimo priliku da se zahvalimo našim zaposlenima, poslovnim partnerima i korisnicima, medijima i prijateljima kompanije, koji su dali svoj doprinos kako bi pomogli ljudima koji su se našli u nevolji."

Do sada je kompanija Orion telekom, u novcu, robi, uslugama, infrastrukturi, transportu donacija donirala skoro 40,000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik