U ponedjeljak temeljac za HE Mrsovo i otvaranje hotela u Rudom

Bez autora
Jun 22 2014

Polaganjem kamena temeljca u ponedjeljak, 23. juna, svečano će biti obilježen početak pripremnih radova za izgradnju Hidroelektrane /HE/ Mrsovo, u opštini Rudo, nakon čega će biti otvoren i novoizgrađeni hotel „Komsar Rudo“. Hotel je jedan od najmodernijih u Republici Srpskoj a riječ je rekonstrukciji nekadašnjeg hotela "Rudo". Hotel ima sa 4 zvjezdice, površine 2.400 m2, a ima 29 soba, 2 apartmana, restoran sa baštom i lounge dijelom, fitnes i velnes centar, đakuzi bazenom, parnim kupatilom i salonom ljepote. HE Mrsovo, Comsar-ovo novo hidroenergetsko postrojenje, regiji će obezbijediti čistu i obnovljivu električnu energiju. Protočna hidroelektrana će imati instalisanu snagu od 37,3 MW i biće priključena na elektroenergetsku mrežu 2016. godine.

U ponedjeljak temeljac za HE Mrsovo i otvaranje hotela u RudomPolaganjem kamena temeljca u ponedjeljak, 23. juna, svečano će biti obilježen početak pripremnih radova za izgradnju Hidroelektrane /HE/ Mrsovo, u opštini Rudo, nakon čega će biti otvoren i novoizgrađeni hotel „Komsar Rudo“.

Hotel je jedan od najmodernijih u Republici Srpskoj a riječ je rekonstrukciji nekadašnjeg hotela "Rudo".

Hotel ima sa 4 zvjezdice, površine 2.400 m2, a ima 29 soba, 2 apartmana, restoran sa baštom i lounge dijelom, fitnes i velnes centar, đakuzi bazenom, parnim kupatilom i salonom ljepote.

HE Mrsovo, Comsar-ovo novo hidroenergetsko postrojenje, regiji će obezbijediti čistu i obnovljivu električnu energiju. Protočna hidroelektrana će imati instalisanu snagu od 37,3 MW i biće priključena na elektroenergetsku mrežu 2016. godine.

U kompaniji „Comsar Energy Republika Srpska“ očekuju da će svečanosti prisustvovati najviše zvanice iz Republike Srpske i okruženja, kao i vlasnik „Comsar Energy Republika Srpska“ Rašid Sardarov.

Svečanost će početi u 12.00 časova, navodi se u saopštenju iz ove kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik