AIK Banka: Krediti po meri poljoprivrednih gazdinstava

Bez autora
Jun 25 2014

Kako bi omogućila poljoprivrednim proizvođačima da po što povoljnijim uslovima kupe nove mašine, opremu ili semensku robu, ili uvećaju zemljišni posed i time unaprede svoju proizvodnju, AIK Banka poljoprivrednicima nudi kredite prilagođene karakteru posla kojim se bave. U svim poslovnicama AIK Banke, klijentima su dostupni izuzetno povoljni kratkoročni krediti za obrtna sredstva, namenski krediti za kupovinu mašina i opreme, kao i dugoročni krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta. Svesna karaktera poljoprivredne proizvodnje, AIK Banka klijentima nudi mogućnost da prilikom dugoročnog finansiranja sami izaberu plan otplate, u zavisnosti od vrste poljoprivrednih kultura koje proizvode.

AIK Banka: Krediti po meri poljoprivrednih gazdinstavaKako bi omogućila poljoprivrednim proizvođačima da po što povoljnijim uslovima kupe nove mašine, opremu ili semensku robu, ili uvećaju zemljišni posed i time unaprede svoju proizvodnju, AIK Banka poljoprivrednicima nudi kredite prilagođene karakteru posla kojim se bave.

U svim poslovnicama AIK Banke, klijentima su dostupni izuzetno povoljni kratkoročni krediti za obrtna sredstva, namenski krediti za kupovinu mašina i opreme, kao i dugoročni krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta.

Svesna karaktera poljoprivredne proizvodnje, AIK Banka klijentima nudi mogućnost da prilikom dugoročnog finansiranja sami izaberu plan otplate, u zavisnosti od vrste poljoprivrednih kultura koje proizvode. Gazdinstva mogu odabrati da rate plaćaju mesečno, kvartalno, polugodišnje i godišnje. Na ovaj način, AIK Banka želi da sa klijentima izgradi dugoročan i stabilan partnerski odnos, utemeljen na međusobnom razumevanju i poverenju.

AIK Banka poljoprivrednicima nudi i dodatne pogodnosti, kao što je dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu gazdinstva do 200.000 dinara, a moguće je dobiti i kredite za refinansiranje obaveza u drugim bankama. Posebna pogodnost je i mogućnost otplate na osnovu kooperacionog ugovora o proizvodnji, koji je poljoprivredni proizvođač sklopio sa prerađivačem, odnosno organizatorom proizvodnje ratarsko-industrijskih kultura.

Poljoprivrednicima čija su gazdinstva registrovana u Vojvodini, AIK Banka je u saradnji sa Garancijskim fondom AP Vojvodine kreirala i specijalne uslove kreditiranja. Krediti su namenjeni za kupovinu nove mehanizacije, poljoprivrednog zemljišta ili za izgradnju, adaptaciju i opremanje silosa, a odlikuju ih veoma povoljni rokovi otplate i stimulativne kamatne stope.

AIK Banka veruje u snagu poljoprivrede, koja je i njen koren. Banka je nastala iz Agroindustrijskog kombinata Niš 1976. godine i od tada pomaže svojim klijentima da povećaju i prošire proizvodnju, nudeći proizvode i usluge pravljene u skladu sa njihovim potrebama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik