Ratel: Digitalizacija do kraja 2014.

Bez autora
Jul 02 2014

Iako je polovina 2015. godine krajnji rok da digitalizacija u Srbiji bude završena, Republička agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge očekuje da to bude urađeno do kraja ove godine. Direktor Ratela Milan Janković je rekao da je to važno jer bi država oslobođene frekvencije mogla da ponudi mobilnim operatorima za korišćenje širokopojasnog pristupa. Janković je, na Odboru Skupštine Srbije za saobraćaj i telekomunikacije, istakao da bi prodajom tih frekvencija za uvođenje četvrte generacije mobilne telefonije država "sigurno obezbedila ne manje od 100 miliona evra javnih prihoda".

Ratel: Digitalizacija do kraja 2014.Iako je polovina 2015. godine krajnji rok da digitalizacija u Srbiji bude završena, Republička agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge očekuje da to bude urađeno do kraja ove godine.

Direktor Ratela Milan Janković je rekao da je to važno jer bi država oslobođene frekvencije mogla da ponudi mobilnim operatorima za korišćenje širokopojasnog pristupa, prenosi Tanjug.

Janković je, na Odboru Skupštine Srbije za saobraćaj i telekomunikacije, istakao da bi prodajom tih frekvencija za uvođenje četvrte generacije mobilne telefonije država "sigurno obezbedila ne manje od 100 miliona evra javnih prihoda".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik