Air Serbia: Promotivne cene karata u čast povratka na aerodrom Ataturk u Istanbulu

Bez autora
Jul 07 2014

Air Serbia najavljuje specijalnu promotivnu akciju u čast svog povratka na aerodrom Ataturk u Istanbulu. Promotivna cena karte za povratne letove između Beograda i Istanbula u ekonomskoj klasi počinje od 105 evra (sve takse su uključene u cenu uz primenu uslova putovanja) i važi za putovanja između 1. avgusta i 10. decembra 2014. godine.Po promotivnoj ceni karte se mogu nabaviti od 7. do 17. jula 2014. godine. U skladu sa nedavnim dogovorom postignutim između srpskih i turskih civilnih vazduhoplovnih vlasti, Air Serbia objavila je svoj povratak na glavni aerodrom u Istanbulu Kemal Ataturk od 1. avgusta 2014. godine.

Air Serbia: Promotivne cene karata u čast povratka na aerodrom Ataturk u IstanbuluAir Serbia najavljuje specijalnu promotivnu akciju u čast svog povratka na aerodrom Ataturk u Istanbulu.

Promotivna cena karte za povratne letove između Beograda i Istanbula u ekonomskoj klasi počinje od 105 evra (sve takse su uključene u cenu uz primenu uslova putovanja) i važi za putovanja između 1. avgusta i 10. decembra 2014. godine. Po promotivnoj ceni karte se mogu nabaviti od 7. do 17. jula 2014. godine.

U skladu sa nedavnim dogovorom postignutim između srpskih i turskih civilnih vazduhoplovnih vlasti, Air Serbia objavila je svoj povratak na glavni aerodrom u Istanbulu Kemal Ataturk od 1. avgusta 2014. godine.

Letovi na ovoj liniji nude odlične veze preko matičnog aerodroma Air Serbia, Nikola Tesla u Beogradu, sa brojnim ključnim destinacijama širom Evrope, uključujući Amsterdam, Berlin, Stokholm, Pariz, Diseldorf, Kopenhagen, Brisel, Prag, Rim, Beč, Milano, Varšavu, Cirih, Štutgart, kao i sa popularnom destinacijom na jadranskoj obali - Tivtom. Tu su takođe i veze sa ključnim gradovima regiona, Podgoricom, Ljubljanom i Budimpeštom.

Letovi na liniji Istanbul - Beograd povezuju se na let našeg kodšer partnera Etihad Regional, iz Beograda za Ženevu, nudeći našim gostima više izbora u okviru mreže Etihad Regional. Air Serbia i Etihad Regional otpočeće Air Serbia code share sporazum od 21. jula 2014. godine.

Svakodnevni letovi na liniji Beograd - Istanbul biće obavljani avionom Erbas A319 sa putničkom kabinom konfigurisanom u dve klase – osam sedišta u biznis i 120 u ekonomskoj klasi.

U skladu sa novim izgledom i modernom letelicom, usluga na letu je takođe osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem i unapređenom zabavom tokom leta, što sve znači više izbora za sve goste Air Serbia.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik