Perutnina Ptuj traži strateškog partnera

Bez autora
Jul 08 2014

Perutnina Ptuj morat će još ovoga ljeta izvesti veću dokapitalizaciju i s dodatnim kapitalom riješiti financijsko breme. Razgovori o visini dokapitalizacije između Uprave koju predvodi Roman Glaser i banaka vjerovnica su već započeli. Uskoro se može očekivati i raspisivanje natječaja za financijskog savjetnika koji će pomoći u pronlaženju strateškog partnera. U neformalnim razgovorima bankari poručuju kako bi Perutnina mogla trebati 20 milijuna eura dodatnog kapitala. S druge strane, Glaser se zalaže za što manju dokapitalizaciju. Udjel dugova u financiranju na razini cijele grupacije dosegao je 70 posto. Ptujska grupacija ukupno duguje oko 120 milijuna eura.

Perutnina Ptuj traži strateškog partneraPerutnina Ptuj morat će još ovoga ljeta izvesti veću dokapitalizaciju i s dodatnim kapitalom riješiti financijsko breme, piše ljubljanski Dnevnik.

Razgovori o visini dokapitalizacije između Uprave koju predvodi Roman Glaser i banaka vjerovnica su već započeli. Uskoro se može očekivati i raspisivanje natječaja za financijskog savjetnika koji će pomoći u pronlaženju strateškog partnera.

U neformalnim razgovorima bankari poručuju kako bi Perutnina mogla trebati 20 milijuna eura dodatnog kapitala. S druge strane, Glaser se zalaže za što manju dokapitalizaciju. Udjel dugova u financiranju na razini cijele grupacije dosegao je 70 posto. Ptujska grupacija ukupno duguje oko 120 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik