Kragujevac: Otvorena FAS-ova Akademija

Bez autora
Jul 08 2014

Direktorka kompanije "FIAT automobili Srbija" (FAS) Silvija Verneti otvorila je danas u Kragujevcu Akademiju (Trening centar) za obuku kadrova u oblasti postprodaje Fijatovih automobila. Akademija ili Trening centar je praksa u našim fabrikama širom sveta, a ideja je da se obučavaju ne samo naši zaposleni, već i dobavljači, članovi dilerske mreže, kao i sve zainteresovane strane kojima ovaj centar može biti od koristi, rekla je Verneti.Ona je dodala da je Trening centar površine 400 kvadratnih metara, da ima najsavremeniju opremu, kao i da predstavlja korak dalje u razvoju projekta Fijat automobili Srbija. Verneti je rekla da ne može da kaže tačan iznos investicije i dodala da Trening centar predstavlja deo celokupne investicije FIAT-a u FAS.

Kragujevac: Otvorena FAS-ova AkademijaDirektorka kompanije "FIAT automobili Srbija" (FAS) Silvija Verneti otvorila je danas u Kragujevcu Akademiju (Trening centar) za obuku kadrova u oblasti postprodaje Fijatovih automobila.

"Akademija ili Trening centar je praksa u našim fabrikama širom sveta, a ideja je da se obučavaju ne samo naši zaposleni, već i dobavljači, članovi dilerske mreže, kao i sve zainteresovane strane kojima ovaj centar može biti od koristi", rekla je Verneti.

Ona je dodala da je Trening centar površine 400 kvadratnih metara, da ima najsavremeniju opremu, kao i da predstavlja korak dalje u razvoju projekta Fijat automobili Srbija.

Verneti je rekla da ne može da kaže tačan iznos investicije i dodala da Trening centar predstavlja deo celokupne investicije FIAT-a u FAS.

"U Trening centru pored fizičkog pristupa modelima automobila postoji i virtuelna učionica gde će sve zainteresovane strane imati mogućnost da pored teorijskog znanja imaju i praktičan vid nastave", dodala je Verneti.

Prema njenim rečima, otvaranjem Akademije postiže se poboljšanje kvaliteta usluga, ali i poslovanje i znanje zaposlnih u FAS-u, koji su, kako je istakla, najveći adut, jer bez njih kompanija ne bi bila tu gde jeste.

Akademija ili Trening centar otvorena je u krugu fabrika "FIAT automobili Srbija", a sastoji se od recepcije, kabineta za teoretsku nastavu, multimedijalne sale, prostora za dijagnostiku, kao i prostora za praktičnu obuku.

U sastavu Akademije nalazi se i prostor za pripremanje nastave, kao i magacin neophodne opreme za rad centra.

Kako je rečeno, Akademija trenutno zapošljava jednog predavača, a od 2015. godine planira se angažovanje još jednog člana, koji će doprineti ispunjavanju predviđenog kapaciteta centra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik