Prvi Hiltonov hotel za godinu

Bez autora
Jul 10 2014

Evropska banka za obnovu i razvoj odobrila je prvu tranšu kredita za izgradnju hotela Hilton u Podgorici. Radovi teku planiranom dinamikom, tako da će Podgorica i Crna Gora za godinu dobiti prvi Hiltonov hotel. Hotel Hilton Crna Gora, koji se gradi po najvišim standardima prestižne hotelske grupe Hilton, biće otvoren u julu naredne godine. Zathjevni standardi su visoki, ipak u Evropskoj banci itekako su zadovoljni dinamikom radova i kvalitetom izgradnje. Tako da su odobrili prvu tranšu kredita od 3.000.000 eura. Sad smo upravo pustili prvu tranšu u iznosu od 3.000.000 eura, ukupno planiramo da finansiramo 20.000.000. Plan je da se hotel otvori za godinu, negdje u ovo vrijeme 2015, kazao je Direktor EBRD u Crnoj Gori Đulio Moreno. Novi hotel zadržaće stari izgled, ali u savremenoj verziji. Stara gradska kafana, dobiće novi sjaj. Obnavljaju se kameni stubovi na terasi.

Prvi Hiltonov hotel za godinuEvropska banka za obnovu i razvoj odobrila je prvu tranšu kredita za izgradnju hotela Hilton u Podgorici. Radovi teku planiranom dinamikom, tako da će Podgorica i Crna Gora za godinu dobiti prvi Hiltonov hotel.

Hotel Hilton Crna Gora, koji se gradi po najvišim standardima prestižne hotelske grupe Hilton, biće otvoren u julu naredne godine.

Zathjevni standardi su visoki, ipak u Evropskoj banci itekako su zadovoljni dinamikom radova i kvalitetom izgradnje. Tako da su odobrili prvu tranšu kredita od 3.000.000 eura.

"Sad smo upravo pustili prvu tranšu u iznosu od 3.000.000 eura, ukupno planiramo da finansiramo 20.000.000. Plan je da se hotel otvori za godinu, negdje u ovo vrijeme 2015“, kazao je Direktor EBRD u Crnoj Gori Đulio Moreno.

Novi hotel zadržaće stari izgled, ali u savremenoj verziji. Stara gradska kafana, dobiće novi sjaj. Obnavljaju se kameni stubovi na terasi.

"Počeli smo da vraćamo terasu onakva kakva je bila i da joj dajemo stari dobri prepoznatljivi izgled, kao što smo govorili da će se to vratiti kao što je bilo“, saopštio je Vlasnik firme Normal kompani Žarko Burić

Hotelski brendovi čine dodatni kvalitet, svake turističke destinacije. Ulaskom Hiltona na crnogorsko tržište, Podgorica i Crna Gora biće stavljene na mapu tog prestižnog međunarodnog lanca Hotela.

Hiltonov hotel u Podgorici, biće drugi iz te kategorije na području Balkana. Imaće oko 200 soba, više od 20 apartmana kongresne sale, rezidencijalne prostore, kao i welnes i SPA sadržaje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik