Rusi stižu u Titel

Rukovodstvo Tehnološkog parka grada Noginska iz Moskovske oblasti zainteresovano je za partnerstvo u hladnjači "Brand" iz Titela. To je potvrdio i direktor Tehnološkog parka Oleg Vasiljevič, koji je danas predvodio rusku delegaciju u posetu opštini Titel. On je kazao da ruska strana razmatra opcije za ulaganje u nekad čuvenu fabriku za konzerviranje hrane. Mi smo sigurni da preduzeće ima šanse da oživi i da, uz velike napore, možemo pokrenuti stvar u dobrom pravcu. Ruski partneri su zainteresovani za kupovinu i potpunu adaptaciju hladnjače koja je sada, nakon višegodišnjeg nemara i loše privatizacije, u katastrofalnom stanju. Nakon prvih razgovora i pozitivnih utisaka ruske strane, ja sam optimista. Sigurno je da će lokalna samouprava uložiti maksimalne napore, kao i sa fabrikom Fomg, koja je sačuvana, kupljena i u fazi je pregovora sa strateškim partnerima oko oživljavanja proizvodnje. Verujem da ćemo uspeti da sačuvamo ovu fabriku od prodaje po paketima akcija, što bi onemogućilo svaku dalju aktivnost oko pokretanja proizvodnje, kaže zamenik predsednika opštine Titel Marinko Trivunović.

Rusi stižu u TitelRukovodstvo Tehnološkog parka grada Noginska iz Moskovske oblasti zainteresovano je za partnerstvo u hladnjači "Brand" iz Titela.

To je potvrdio i direktor Tehnološkog parka Oleg Vasiljevič, koji je danas predvodio rusku delegaciju u posetu opštini Titel.

On je kazao da ruska strana razmatra opcije za ulaganje u nekad čuvenu fabriku za konzerviranje hrane.

"Mi smo sigurni da preduzeće ima šanse da oživi i da, uz velike napore, možemo pokrenuti stvar u dobrom pravcu. Ruski partneri su zainteresovani za kupovinu i potpunu adaptaciju hladnjače koja je sada, nakon višegodišnjeg nemara i loše privatizacije, u katastrofalnom stanju. Nakon prvih razgovora i pozitivnih utisaka ruske strane, ja sam optimista. Sigurno je da će lokalna samouprava uložiti maksimalne napore, kao i sa fabrikom Fomg, koja je sačuvana, kupljena i u fazi je pregovora sa strateškim partnerima oko oživljavanja proizvodnje. Verujem da ćemo uspeti da sačuvamo ovu fabriku od prodaje po paketima akcija, što bi onemogućilo svaku dalju aktivnost oko pokretanja proizvodnje", kaže zamenik predsednika opštine Titel Marinko Trivunović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik