Emisoft: Srbija - prva destinacija na Balkanu za investicije

Bez autora
Jul 14 2014

Srbija je jedna od najboljih zemalja u razvoju za ulaganje, prema danas objavljenom saopštenju norveške konsultantske kompanije Emisoft.Zahvaljujući privilegovanoj geografskoj poziciji, odnosno tome što je u srcu Balkana, Srbija je prva destinacija za nove investicije, navodi se u saopštenju norveške kompanije, specijalizovane za pružanje konsultantskih usluga iz oblasti ekologije, klimatskih promena i društvene odgovornosti.

Emisoft: Srbija - prva destinacija na Balkanu za investicijeSrbija je jedna od najboljih zemalja u razvoju za ulaganje, prema danas objavljenom saopštenju norveške konsultantske kompanije Emisoft.

"Zahvaljujući privilegovanoj geografskoj poziciji, odnosno tome što je u srcu Balkana, Srbija je prva destinacija za nove investicije", navodi se u saopštenju norveške kompanije, specijalizovane za pružanje konsultantskih usluga iz oblasti ekologije, klimatskih promena i društvene odgovornosti.

"Mi smo do danas ostvarili napredak i uspešno završili trogodišnji projekat sa našim partnerima u Srbiji", saopštio je Emisoft, koji je 2005. godine prvi put kročio na srpsko tržište.

Prema ocenama Emisofta, poslovno okruženje u Srbiji nastavlja da pokazuje veliki interes za saradnju sa evropskim kompanijama, što ide zajedno sa pripremama Srbije za pristupanje Evropskoj uniji.

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Tanjugu, politička atmosfera u Srbiji se pokazala kao veliki izazov, ali je ta kompanija ipak uspela da ostvari uspešne rezultate, i nada se da će i u buducnosti nastaviti da ima pozitivan dijalog sa srpskim partnerima, uz pojavu novih poslovnih mogućnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik