Tvrtki Fragaria 3 mil. kn iz IPARD-a

Bez autora
Jul 21 2014

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je tvrtki Fragaria 3,08 milijuna kuna za ulaganje u suvremenu proizvodnju jabuka. Riječ je o isplati na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD-ova programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 'Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva', navode iz Agencije. Korisniku Fragaria d.o.o. isplaćeno je 3,08 milijuna kuna za ulaganje u restrukturiranje i podizanje nasada voća na području Sisačko-moslavačke županije. Sredstvima IPARD-a iskrčeni su stari nasadi jabuka te podignuti novi i suvremeni uz postavljanje navodnjavanja te protumraznog i protugradnog sustava.

Tvrtki Fragaria 3 mil. kn iz IPARD-aAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je tvrtki Fragaria 3,08 milijuna kuna za ulaganje u suvremenu proizvodnju jabuka. Riječ je o isplati na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD-ova programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 'Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva', navode iz Agencije.

Korisniku Fragaria d.o.o. isplaćeno je 3,08 milijuna kuna za ulaganje u restrukturiranje i podizanje nasada voća na području Sisačko-moslavačke županije. Sredstvima IPARD-a iskrčeni su stari nasadi jabuka te podignuti novi i suvremeni uz postavljanje navodnjavanja te protumraznog i protugradnog sustava.

Uvođenjem suvremene tehnologije snizili su se troškovi proizvodnje te povećao udio visokokvalitetnih plodova jabuka, ističu iz Agencije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik