Gap otvara tri trgovine u Ljubljani, Bajrović nije uplašen

Bez autora
Jul 22 2014

Franšizu Gapa u Sloveniji preuzela je kompanija Magistrat International. Prve trgovine u Ljubljani otvorit će krajem kolovoza, a točan datum još nije poznat. Dvije trgovine bit će u trgovinskom centru City Park dok će treća biti otvorena u centru Emporium. Postavlja se pitanje hoće li Gap dodatno narušiti tržišni udjel posrnule Sportine. Vlasnik Sportine Bahtijar Bajrović nema takvih strahovanja. Zašto bih se bojao? Pa, Gap je došao i otišao iz Hrvatske, poručio je Bajrović. Dodaje kako mu prodaja u Hrvatskoj raste, a predviđa da će dogovor s bankama okončati do kraja rujna. Podsjetimo, bledska Sportina Bahtijara Bajrovića, prošloga je tjedna završila u procesu preventivnog restrukturiranja.

Gap otvara tri trgovine u Ljubljani, Bajrović nije uplašenFranšizu Gapa u Sloveniji preuzela je kompanija Magistrat International. Prve trgovine u Ljubljani otvorit će krajem kolovoza, a točan datum još nije poznat.

Dvije trgovine bit će u trgovinskom centru City Park dok će treća biti otvorena u centru Emporium.

Postavlja se pitanje hoće li Gap dodatno narušiti tržišni udjel posrnule Sportine. Vlasnik Sportine Bahtijar Bajrović nema takvih strahovanja.

- Zašto bih se bojao? Pa, Gap je došao i otišao iz Hrvatske, poručio je Bajrović.

Dodaje kako mu prodaja u Hrvatskoj raste, a predviđa da će dogovor s bankama okončati do kraja rujna. Podsjetimo, bledska Sportina Bahtijara Bajrovića, prošloga je tjedna završila u procesu preventivnog restrukturiranja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik