Četiri bazena „Tenesi“ u Mladenovcu

Bez autora
Jul 22 2014

Bazeni okruženi zelenilom u šumadijskom motelu „Tenesi“ pravi su spas od vrućine za mnoge Beograđane svakog leta. Ipak, najveća prednost ovog kupališnog centra sa četiri bazena su pristupačne cene. Ulaznica za bazene su 300 dinara, a za taj novac se dobijaju ležaljka i suncobran.Deca do pet godina ulaze besplatno. Ko želi da prenoći, dvokrevetna soba sa korišćenjem bazena košta 2.100 dinara. Kafa je 60, pivo i sokovi 130 dinara. Deset ćevapčića staje 300, a pljeskavica 150 dinara. Srneći gulaš košta 520 dinara. U sklopu kompleksa su i tereni za mali fudbal.

Četiri bazena „Tenesi“ u MladenovcuBazeni okruženi zelenilom u šumadijskom motelu „Tenesi“ pravi su spas od vrućine za mnoge Beograđane svakog leta.

Ipak, najveća prednost ovog kupališnog centra sa četiri bazena su pristupačne cene. Ulaznica za bazene su 300 dinara, a za taj novac se dobijaju ležaljka i suncobran. Deca do pet godina ulaze besplatno. Ko želi da prenoći, dvokrevetna soba sa korišćenjem bazena košta 2.100 dinara. Kafa je 60, pivo i sokovi 130 dinara. Deset ćevapčića staje 300, a pljeskavica 150 dinara. Srneći gulaš košta 520 dinara. U sklopu kompleksa su i tereni za mali fudbal.

„Tenesi“ se nalazi na Kosmaju, a stiže se preko Mladenovca i, zatim, Kovačice. Od Beograda je udaljen 60 kilometara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik