Yahoo nastavlja sa kupovinom, na redu je Flurry

Bez autora
Jul 22 2014

Američka kompanija Yahoo kupila je firmu Flurry koja je specijalizovana za tržište mobilnih aplikacija.Ovaj ugovor, čija vrednost i dalje nije objavljena, okarakterisan je kao najveća akvizicija Yahooa od kupovine blog servisa Tumblera u 2012. godini, i deo je nastojanja Yahoo da ojača svoje poslovanje u sektoru mobilnog oglašavanja, u čemu i dalje zaostaje za rivalima poput Google i Facebooka.

Yahoo nastavlja sa kupovinom, na redu je FlurryAmerička kompanija Yahoo kupila je firmu Flurry koja je specijalizovana za tržište mobilnih aplikacija.

Ovaj ugovor, čija vrednost i dalje nije objavljena, okarakterisan je kao najveća akvizicija Yahooa od kupovine blog servisa Tumblera u 2012. godini, i deo je nastojanja Yahoo da ojača svoje poslovanje u sektoru mobilnog oglašavanja, u čemu i dalje zaostaje za rivalima poput Google i Facebooka.

"Uspeh Flurrya je rezultat višegodišnje posvećenosti njegovog tima stvaranju ključne platforme za mobilne uređaje", izjavio je potpredsednik Yahoovog odeljenja za oglašavanje, Skot Burk.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik