Slovaci odustali od preuzimanja Dela

Bez autora
Jul 23 2014

Slovačka Joj Media House navodno je odustala od preuzimanja Dela i to zbog prevelike zaduženosti ove medijske kompanije. Iz Pivovarne Laško te informacije nisu željeli komentirati. Ni iz Bratislave nikakvog odgovara nije bilo. Joj, čiji je vlasnik jedan od najvećih investicijskih fondova u Slovačkoj, izrazito je komercijalno orijentirana pa se pretpostavlja da je prilikom kupnje Dela posebno bila zainteresirana za njegove komercijalne i tržne edicije, posebno dnevnik "Slovenske novice", tabloid s najvećom nakladom u državi. Laško još od 2011. pokušava prodati Delo, a tada nisu bile prihvaćene ponude Bonniera i Ringier-Springera.

Slovaci odustali od preuzimanja DelaSlovačka Joj Media House navodno je odustala od preuzimanja Dela i to zbog prevelike zaduženosti ove medijske kompanije.

Iz Pivovarne Laško te informacije nisu željeli komentirati. Ni iz Bratislave nikakvog odgovara nije bilo. Joj, čiji je vlasnik jedan od najvećih investicijskih fondova u Slovačkoj, izrazito je komercijalno orijentirana pa se pretpostavlja da je prilikom kupnje Dela posebno bila zainteresirana za njegove komercijalne i tržne edicije, posebno dnevnik "Slovenske novice", tabloid s najvećom nakladom u državi.

Laško još od 2011. pokušava prodati Delo, a tada nisu bile prihvaćene ponude Bonniera i Ringier-Springera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik