Počele besplatne radionice za korisnike Centra za socijalno preduzetništvo

Bez autora
Jul 23 2014

U prostorijama Gradskog centra za socijalno preduzetništvo Beograda održana je prva u nizu besplatnih radionica pod nazivom „Praktično pamćenje”. Ove besplatne obuke Gradski centar za socijalno preduzetništvo Beograda obezbedio je svojim korisnicima u okviru saradnje sa društveno odgovornim kompanijama iz privatnog sektora.Sertifikovani treneri internacionalne kompanije DOOR training & consulting, u saradnji sa Gradskim centrom za socijalno preduzetništvo Beograda, održavaće tokom leta besplatne radionice za korisnike ovog centra. Teme radionica su: Snalaženje sa „komplikovanim” stilovima komunikacije, Neverbalni signali u ponašanju, Praktično pamćenje i Prevazilaženje stresa.

Počele besplatne radionice za korisnike Centra za socijalno preduzetništvoU prostorijama Gradskog centra za socijalno preduzetništvo Beograda održana je prva u nizu besplatnih radionica pod nazivom „Praktično pamćenje”. Ove besplatne obuke Gradski centar za socijalno preduzetništvo Beograda obezbedio je svojim korisnicima u okviru saradnje sa društveno odgovornim kompanijama iz privatnog sektora.

Sertifikovani treneri internacionalne kompanije DOOR training & consulting, u saradnji sa Gradskim centrom za socijalno preduzetništvo Beograda, održavaće tokom leta besplatne radionice za korisnike ovog centra. Teme radionica su: Snalaženje sa „komplikovanim” stilovima komunikacije, Neverbalni signali u ponašanju, Praktično pamćenje i Prevazilaženje stresa.

Radionice se održavaju utorkom pre podne, u trajanju od tri sata, u prostorijama Centra na Trgu Nikole Pašića 8 u Beogradu. Više informacija može se videti na sajtu Gradskog centra za socijalno preduzetništvo Beograda: www.gradskicentar.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik