Ulaganja od 2 miliona KM u eksploataciju magnezita u Kladnju

Bez autora
Jul 23 2014

Vlada Tuzlanskog kantona donijela je Zaključak kojim prihvata Informaciju o pokretanju eksploatacije magnezita u „Rudniku nemetala Kladanj d.o.o. Kladanj. Također je prihvaćen način pokretanja eksploatacije magnezita u „Rudniku nemetala Kladanj" d.o.o. Kladanj na osnovu Hodograma aktivnosti na prijenosu Ugovora o koncesiji. Preduzeće "Rudar" doo Tuzla iskazalo je namjeru pokretanja proizvodnje odnosno eksploatacije magnezita u Rudniku nemetala Kladanj" Kladanj čiji je osnivač i jedini vlasnik Vlada TK. Novčana sredstva za zaposlenike koji su stekli uslove za penzionisanje osigurat će se kroz Program korištenja sredstava sa Escrow računa utvrđen u skladu Zakona o izvršenju Budžeta Tuzlanskog kantona za 2014. godinu.

Ulaganja od 2 miliona KM u eksploataciju magnezita u KladnjuVlada Tuzlanskog kantona donijela je Zaključak kojim prihvata Informaciju o pokretanju eksploatacije magnezita u Rudniku nemetala Kladanj d.o.o. Kladanj.

Također je prihvaćen način pokretanja eksploatacije magnezita u "Rudniku nemetala Kladanj" d.o.o. Kladanj na osnovu Hodograma aktivnosti na prijenosu Ugovora o koncesiji.

Preduzeće "Rudar" doo Tuzla iskazalo je namjeru pokretanja proizvodnje odnosno eksploatacije magnezita u "Rudniku nemetala Kladanj" Kladanj čiji je osnivač i jedini vlasnik Vlada TK.

Novčana sredstva za zaposlenike koji su stekli uslove za penzionisanje osigurat će se kroz Program korištenja sredstava sa Escrow računa utvrđen u skladu Zakona o izvršenju Budžeta Tuzlanskog kantona za 2014. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik