Postavljen kamen temeljac Deltinog distributivnog centra

Bez autora
Jul 23 2014

Kamen temeljac novog Deltinog distributivnog centra postavljen je danas u industrijskoj zoni opštine Stara Pazova. Kamen temeljac postavilil su predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. Novi centar je investicija kompanije Delta Real Estate, ukupne vrednosti 10,2 miliona evra. Završetak izgradnje planiran je za januar 2015. godine, kada će centar postati deo Delta Transportnog Sistema, kompanije u sastavu Delta Holdinga, koja se bavi pružanjem logističko-transportnih usluga. Centar se nalazi na parceli površine 10 hektara. U prvoj fazi imaće površinu 20.370 kvadratnih metara, sa mogućnošću da se u drugoj fazi izgradi još 14.500m2 skladišnog prostora.

Postavljen kamen temeljac Deltinog distributivnog centraKamen temeljac novog distributivnog centra Delte, vrednog 10,2 miliona evra, postavljen je danas u industrijskoj zoni opštine Stara Pazova.

Kamen temeljac novog Deltinog distributivnog centra postavljen je danas u industrijskoj zoni opštine Stara Pazova.

Kamen temeljac postavilil su predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

Novi centar je investicija kompanije Delta Real Estate, ukupne vrednosti 10,2 miliona evra. Završetak izgradnje planiran je za januar 2015. godine, kada će centar postati deo Delta Transportnog Sistema, kompanije u sastavu Delta Holdinga, koja se bavi pružanjem logističko-transportnih usluga.

Centar se nalazi na parceli površine 10 hektara. U prvoj fazi imaće površinu 20.370 kvadratnih metara, sa mogućnošću da se u drugoj fazi izgradi još 14.500m2 skladišnog prostora.

Delta nastavlja da investira. Prošle godine je naš hotel Crowne Plaza bio najveća investicija u Srbiji. Ranije ove godine počeli smo gradnju hladnjače na imanju Podunavlje u Čelarevu, a danas ovde počinjemo i gradnju najmodernijeg distributivno-logističkog centra, izjavio je Dejan Jeremić, izvršni potpredsednik Delta Holdinga za operativne poslove.

Ovim investicijama potvrđujemo sposobnost domaće privrede da opstane i da se razvija u veoma teškim uslovima, a posebno smo zadovoljni što će naš novi centar kada bude u svom punom kapacitetu, doneti Srbiji i 400 novih radnih mesta. Posebno želim da istaknem našu odličnu saradnju sa opštinom Stara Pazova, koja je dala punu podršku za pokretanje novih poslovnih projekata na svojoj teritoriji, dodao je Jeremić.

Smešten na lokaciji koja povezuje ključne putne pravce, Distributivno-logistički centar imaće 26.000 paletnih mesta različitih temperaturnih sistema (od -20 do +25ºC). Zahvaljujući mogućnosti da prihvati i distribuira više od 3.000 paleta robe na dan, opsluživaće svakog dana mrežu od 15.000 kupaca širom Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik