Peko: Revizije neće biti jer za nju nema novca

Bez autora
Jul 24 2014

Država za skupštinuPeka, koja će biti 27. kolovoza, traži poništenje odluke o posebnoj reviziji poslova, koja je usvojena u lipnju prošle godine. Razlog - nema novca. Revizija bi trebala ispitati, između ostalog, nekretninske poslove, poslovanje srpske tvrtke-kćeri i druge poslove od 2008. godine nadalje koje su Peko gurnule u duboke gubitke. Kao što su nam objasnili u Slovenskom državom holdingu (SDH) Uprava pod vodstvom Slavka Despotovića nije pronašla dovoljno povoljnog revizora, jer su sve ponude više od 50 tisuća eura "što bi prema procjeni uprave što se tiče likvidnosti previše opteretilo poduzeće. Bez obzira na to Republika Slovenija od uprave Peka očekuje da će u slučaju ako se utvrdi oštećenje poduzeća, podnijeti odgovarajuće odštetne zahtjeve.

Peko: Revizije neće biti jer za nju nema novcaDržava za skupštinuPeka, koja će biti 27. kolovoza, traži poništenje odluke o posebnoj reviziji poslova, koja je usvojena u lipnju prošle godine. Razlog - nema novca.

Revizija bi trebala ispitati, između ostalog, nekretninske poslove, poslovanje srpske tvrtke-kćeri i druge poslove od 2008. godine nadalje koje su Peko gurnule u duboke gubitke.

Kao što su nam objasnili u Slovenskom državom holdingu (SDH) Uprava pod vodstvom Slavka Despotovića nije pronašla dovoljno povoljnog revizora, jer su sve ponude više od 50 tisuća eura "što bi prema procjeni uprave što se tiče likvidnosti previše opteretilo poduzeće.

Bez obzira na to Republika Slovenija od uprave Peka očekuje da će u slučaju ako se utvrdi oštećenje poduzeća, podnijeti odgovarajuće odštetne zahtjeve.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik