Monetizacija autocesta do kraja godine

Bez autora
Jul 24 2014

Pregovori o monetizaciji autocesta odnosno njihova davanja u dugogodišnju koncesiju, trebali bi završiti do kraja godine, rekao je Hini izvor upućen u taj proces. Kada nacrt koncesijskog ugovora bude gotov, on će biti dan ponuđačima kojima će onda biti zadan rok za dostavu obvezujućih ponuda. Potom slijedi pregovarački postupak s jednim ili više ponuđača. Ako pregovori ne zapnu, trebali bi završiti do kraja godine i upravo zato koncesijski ugovor mora biti što kvalitetniji kako ne bi bilo iznenađenja i nejasnoća za potencijalne koncesionare. Hinin izvor kaže da nema novih ponuda u odnosu na one koje su pristigle na poziv za iskazivanje interesa.

Monetizacija autocesta do kraja godinePregovori o monetizaciji autocesta odnosno njihova davanja u dugogodišnju koncesiju, trebali bi završiti do kraja godine, rekao je Hini izvor upućen u taj proces.

Kada nacrt koncesijskog ugovora bude gotov, on će biti dan ponuđačima kojima će onda biti zadan rok za dostavu obvezujućih ponuda. Potom slijedi pregovarački postupak s jednim ili više ponuđača. Ako pregovori ne zapnu, trebali bi završiti do kraja godine i upravo zato koncesijski ugovor mora biti što kvalitetniji kako ne bi bilo iznenađenja i nejasnoća za potencijalne koncesionare.

Hinin izvor kaže da nema novih ponuda u odnosu na one koje su pristigle na poziv za iskazivanje interesa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik