Virtuelna šetnja ulicama Beograda, Niša, Novog Sada...

Bez autora
Jul 24 2014

Google Street View servis postao je dostupan i u Srbiji, a korisnici od danas mogu virtuelno da prošetaju ulicama Beograda, Niša i Novoga Sada i lakše da pronađu određene lokacije. Sve što je potrebno da bi korisnik pristupio servisu je da na Gugl mapama zumira na najniži nivo ili jednostavno prevuče narandžastu Pegman ikonicu sa leve strane mape, na ulicu koja je plave boje, i potom se za sada možete virtuelno kretati ulicama Beograda, Novog Sada i Niša, uživajući u prikazu od 360 stepeni. Strit vju vozila su ovih dana ponovo na ulicama Srbije, sa ciljem da se obezbedi pokrivenost i drugih gradova i lokacija u Srbiji, saopštio je Gugl. Strit vju je besplatna opcija Gugl mapa koja je predstavljena u maju 2007. godine i do sada je dostupna u 56 zemalja širom sveta.

Virtuelna šetnja ulicama BeogradaGoogle Street View servis postao je dostupan i u Srbiji, a korisnici od danas mogu virtuelno da prošetaju ulicama Beograda, Niša i Novoga Sada i lakše da pronađu određene lokacije.

Sve što je potrebno da bi korisnik pristupio servisu je da na Gugl mapama zumira na najniži nivo ili jednostavno prevuče narandžastu Pegman ikonicu sa leve strane mape, na ulicu koja je plave boje, i potom se za sada možete virtuelno kretati ulicama Beograda, Novog Sada i Niša, uživajući u prikazu od 360 stepeni.

Strit vju vozila su ovih dana ponovo na ulicama Srbije, sa ciljem da se obezbedi pokrivenost i drugih gradova i lokacija u Srbiji, saopštio je Gugl.

Strit vju je besplatna opcija Gugl mapa koja je predstavljena u maju 2007. godine i do sada je dostupna u 56 zemalja širom sveta.

Ona omogućava virtuelno istraživanje i šetnju gradovima preko panoramskih slika napravljenih na nivou ulice, a dostupna je i na Gugl ert i Gugl maps za mobilne uređaje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik