Specijalna ponuda gotovinskih kredita AIK banke

Bez autora
Jul 27 2014

AIK Banka je pripremila specijalnu ponudu gotovinskih kredita koja važi do kraja septembra, a koji se mogu koristiti za različite namene, uključujući i mogućnost refinansiranja postojećih obaveza uz dodatni keš.Sa fiksnom kamatnom stopom od 7,5 odsto i rokom otplate do deset godina, AIK Banka klijentima nudi trenutno najpovoljnije gotovinske kredite indeksirane u evrima, kao i dinarske keš kredite sa fiksnom kamatnom stopom od 12 odsto na 12 mesečnih rata, sa mogućnošću korišćenja grejs perioda od tri meseca.

Specijalna ponuda gotovinskih kredita AIK bankeAIK Banka je pripremila specijalnu ponudu gotovinskih kredita koja važi do kraja septembra, a koji se mogu koristiti za različite namene, uključujući i mogućnost refinansiranja postojećih obaveza uz dodatni keš.

Sa fiksnom kamatnom stopom od 7,5 odsto i rokom otplate do deset godina, AIK Banka klijentima nudi trenutno najpovoljnije gotovinske kredite indeksirane u evrima, kao i dinarske keš kredite sa fiksnom kamatnom stopom od 12 odsto na 12 mesečnih rata, sa mogućnošću korišćenja grejs perioda od tri meseca. Troškovi obrade kredita su minimalni, a klijentima je na raspolaganju i mogućnost ranijeg zatvaranja kreditnih obaveza bez naknade.

AIK Banka omogućava klijentima da tokom promotivnog perioda po posebno povoljnim uslovima obezbede sredstva za refinansiranje postojećih kredita, zatvore minus na kreditnim karticama i dobiju dodatan keš u periodu kada im je najpotrebniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik