Obnova auto-puta od Podlugova do Jošanice trajat će 15 dana

Bez autora
Jul 27 2014

Radovi na koridoru 5c od Podlugova do Jošanice bit će završeni za 15 dana, nakon čega će obje trake na ovoj dionici prvog bh. autoputa biti puštene u funkciju, potvrdili su iz državne kompanije Autoceste Federacije BiH.Prije dvije sedmice otpočeli su radovi na zamjeni prvog sloja na ovoj relaciji. Riječ je o prvih devet kilometara autoputa koji je Bosna i Hercegovina dobila prije 12 godina. Taj sloj je dotrajao i sada je u toku njegova izmjena.

Obnova auto-puta od Podlugova do Jošanice trajat će 15 danaRadovi na koridoru 5c od Podlugova do Jošanice bit će završeni za 15 dana, nakon čega će obje trake na ovoj dionici prvog bh. autoputa biti puštene u funkciju, potvrdili su iz državne kompanije Autoceste Federacije BiH.

Prije dvije sedmice otpočeli su radovi na zamjeni prvog sloja na ovoj relaciji. Riječ je o prvih devet kilometara autoputa koji je Bosna i Hercegovina dobila prije 12 godina. Taj sloj je dotrajao i sada je u toku njegova izmjena.

Na dijelovima gdje se izvode radovi saobraćaj se odvija jednom trakom, ali veće gužve i zastoji u saobraćaju nisu zabilježeni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik