Flydubai čini Mumbai bliži građanima Srbije

Bez autora
Jul 28 2014

Kompanija flydubai, sa sedištem u Dubaiju, danas je objavila pokretanje letova za Mumbai, čime je ukupan broj destinacija koje prevoznik opslužuje u Indiji povećan na sedam, i 25 letova nedeljno. Tokom juna, flydubai je udvostručio svoju mrežu u Indiji, počevši sa letovima za Delhi, Koči i Trivandrum. Novi letovi su rezultat proširenja bilateralnih dogovora koje je Indija potpisala sa Dubaijem u proteklih 12 meseci. Počevši od 28. oktobra 2014, flydubai će imati direktne letove pet puta nedeljno, koji će povezivati Terminal 2 Međunarodnog aerodroma u Dubaiju i Međunarodni aerodrom ChhatrapatiShivaji, a broj letova za Delhi će se povećati na pet nedeljno.

Flydubai čini Mumbai bliži građanima SrbijeKompanija flydubai, sa sedištem u Dubaiju, danas je objavila pokretanje letova za Mumbai, čime je ukupan broj destinacija koje prevoznik opslužuje u Indiji povećan na sedam, i 25 letova nedeljno.

Tokom juna, flydubai je udvostručio svoju mrežu u Indiji, počevši sa letovima za Delhi, Koči i Trivandrum. Novi letovi su rezultat proširenja bilateralnih dogovora koje je Indija potpisala sa Dubaijem u proteklih 12 meseci.

Počevši od 28. oktobra 2014, flydubai će imati direktne letove pet puta nedeljno, koji će povezivati Terminal 2 Međunarodnog aerodroma u Dubaiju i Međunarodni aerodrom ChhatrapatiShivaji, a broj letova za Delhi će se povećati na pet nedeljno.

Komentarišući najavu, Ghaith Al Ghaith, CEO kompanije flydubai, rekao je: „Indija i Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) uživaju u bliskim istorijskim vezama i dinamični su trgovinski partneri. Uzbuđeni smo što ćemo otvaranjem linije za Mumbai dodatno doprineti rastu u segmentima trgovine i putovanja. Ostajemo posvećeni opsluživanju tržišta pristupačnim i pouzdanim mogućnostima putovanja.“

Prema izveštajima koje je objavio Generalni konzulat Indije, vrednost trgovine između Indije i UAE je sedamdesetih godina prošlog veka procenjena na 180 miliona američkih dolara godišnje, a danas se procenjuje da prelazi 44 milijarde američkih dolara, čineći UAE jednim od glavnih trgovinskih partnera Indije.

Sudhir Sreedharan, viši potpredsednik zadužen za prodaju (GCC, Subcontinent, Africa) za flydubai, rekao je: „Drago nam je da vidimo napredak koji je napravljen ove godine u procesu jačanja veza između Dubaija i Indije kada su u pitanju promet putnika, trgovina i turizam, dodavanjem dodatnih kapaciteta sedišta između ovih tržišta. Letovi kompanije flydubai za Mumbai, Delhi i još pet destinacija na tržištu pružiće putnicima iz Indije više opcija za povezivanje preko efikasnog Dubaijevog vazduhoplovnog centra, ka drugim destinacijama u našoj mreži i šire. Naša nedavno predstavljena biznis klasa sada je dostupna na svim novim rutama ka Indiji: Delhiju, Kočiju, Mumbaiju i Trivandrumu“.

Pokretanjem linije za Mumbai, mreža destinacija kompanije flydubai će brojati 76 destinacija u 37 zemalja. Prevoznik ima flotu od 38 aviona i obavlja više od 1.100 letova nedeljno, koji su na 5,5 časova leta od Dubaija. 

Mumbai – detalji leta:
flydubai će leteti pet puta nedeljno na liniji Dubai–Mumbai, počevši od 28. oktobra 2014. godine.

Let FZ445 će imati polazak u 22.40 časova, po lokalnom vremenu, sa Terminala 2 Međunarodnog aerodroma u Dubaiju, i sletaće na Međunarodni aerodrom Chhatrapati Shivaji u 03.00 časova prema lokalnom vremenu.

Let FZ446 će imati polazak sa Međunarodnog aerodroma ChhatrapatiShivaji u 04.00 časova po lokalnom vremenu i sletaće u Dubai u 06.00 časova po lokalnom vremenu.

Cena povratne karte:
Početna cena povratne karte u ekonomskoj klasi za Mumbai, uključujući i čekirani prtljag od 20 kg, koštaće od 185 Evra, dok će početna cena povratne karte u biznis klasi koštati od 499 Evra, uključujući sve takse i 40 kg čekiranog prtljaga.

Letove je moguće rezervisati od danas, na sajtu kompanije flydubai (flydubai.com), preko Call Centra (+971 600 54 44 45) ili (0124 4776638 – iz Indije), predstavništva flydubai ili preko partnerskih agencija kompanije flydubai.

Dodatne informacije i detalji o servisima za iznajmljivanje automobila i putnom osiguranju takođe su dostupni na stranici flydubai.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik