Aplikacija koja čita umesto vas

Bez autora
Jul 28 2014

Jedna od najnovijih aplikacija za oprerativni sistem Windows 8.1. je “Share to Speech”. Softversko rešenje kompanije “Labsii” služi za prepoznavanje jezika teksta, konvertovanje u audio format i paralelno čitanje sadržaja korisniku.Aplikacija podržava najznačajnije svetske jezike i omogućava da sačuvate željene tekstove u mp3 formatu i slušate ih dok odmarate, džogirate ili vozite automobil. Aplikacija fumkcioniše tako što kompjuterski generisan glas naglas pročita izabrani tekst ili deo teksta koji želite.

Aplikacija koja čita umesto vasJedna od najnovijih aplikacija za oprerativni sistem Windows 8.1. je “Share to Speech”. Softversko rešenje kompanije “Labsii” služi za prepoznavanje jezika teksta, konvertovanje u audio format i paralelno čitanje sadržaja korisniku.

Aplikacija podržava najznačajnije svetske jezike i omogućava da sačuvate željene tekstove u mp3 formatu i slušate ih dok odmarate, džogirate ili vozite automobil.

Aplikacija fumkcioniše tako što kompjuterski generisan glas naglas pročita izabrani tekst ili deo teksta koji želite.

Verzija za windows phone je u fazi beta testiranja, njen izlazak se očekuje sredinom avgusta i biće besplatna u ograničenoj verziji. Probna verzija za računare je već dostupna i besplatna je.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik