DUTB prodaje vlasnički udjel i potraživanja prema ŠC Pohorje

Bez autora
Jul 29 2014

Društvo za upravljanje potraživanjima banaka (DUTB) prodaje 45 milijuna eura potraživanja prema upravitelju skijališta ŠC Pohorje. Prodaje se i 1,2 milijuna eura potraživanja prema skijaškom klubu Branik, 8,5 milijuna eura potraživanja prema GTC Kope i milijun eura potraživanja prema tvrtki Rikom, koja je upravljala dvjema žičarama na Pohorju. Pored potraživanja DUTB također prodaje vlasničke udjele u ŠC Pohorje koje su zaplijenile banke. Radi se o 73-postotnom udjelu koji je trenutno u vlasništvu NKBM i četvrtinskom udjelu u vlasništvu NLB. Rok za podnošenje ponuda je 1. rujan.

DUTB prodaje vlasnički udjel i potraživanja prema ŠC PohorjeDruštvo za upravljanje potraživanjima banaka (DUTB) prodaje 45 milijuna eura potraživanja prema upravitelju skijališta ŠC Pohorje, potvrđuje današnja objava u tiskanom izdanju Financa.

Prodaje se i 1,2 milijuna eura potraživanja prema skijaškom klubu Branik, 8,5 milijuna eura potraživanja prema GTC Kope i milijun eura potraživanja prema tvrtki Rikom, koja je upravljala dvjema žičarama na Pohorju.

Pored potraživanja DUTB također prodaje vlasničke udjele u ŠC Pohorje koje su zaplijenile banke. Radi se o 73-postotnom udjelu koji je trenutno u vlasništvu NKBM i četvrtinskom udjelu u vlasništvu NLB.

Rok za podnošenje ponuda je 1. rujan.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik