Hotel „Regent“ u petak prima prve goste

Bez autora
Jul 29 2014

Ministarstvo održivog razvoja i turizma prije petnaestak dana izdalo je upotrebnu dozvolu za novosagrađeni hotel sa pet zvjezdica u marini/naselju Porto Montenegro, koji će prve goste primiti u petak, 1. jula. Novi, petospratni hotel „Regent Porto Montenegro“, sa površinom od blizu 20.000 kvadrata, ima 83 smještajne jedinice (34 klasične hotelske sobe i 49 velikih privatnih apartmana), kafee, ekskluzivni restoran, biblioteku, prostore za razne konferencije i druga dešavanja, SPA centar, otvoreno-zavoreni bazen… Cijena hotela procjenjuje se na preko 55 miliona eura, a najskuplji stan (penthaus površine preko 650 kvadrata) košta sedam miliona eura. Tivatski hotel sa pet zvjezdica dio je tajvanskog lanca hotela „Regent hotels and resort“, dizajnirao ga i projektovao, inspirisan graditeljskim nasljeđem Boke Kotorske i palatama na jezerima sjeverne Italije, studio „Reardon Smith Architects“ iz Londona, a zvanični investitor je firma „PM Hotels“, kćerka-kompanija firme „Adriatic Marinas“.

Hotel „Regent“ u petak prima prve gosteMinistarstvo održivog razvoja i turizma prije petnaestak dana izdalo je upotrebnu dozvolu za novosagrađeni hotel sa pet zvjezdica u marini/naselju Porto Montenegro, koji će prve goste primiti u petak, 1. jula.

Novi, petospratni hotel „Regent Porto Montenegro“, sa površinom od blizu 20.000 kvadrata, ima 83 smještajne jedinice (34 klasične hotelske sobe i 49 velikih privatnih apartmana), kafee, ekskluzivni restoran, biblioteku, prostore za razne konferencije i druga dešavanja, SPA centar, otvoreno-zavoreni bazen… Cijena hotela procjenjuje se na preko 55 miliona eura, a najskuplji stan (penthaus površine preko 650 kvadrata) košta sedam miliona eura.

Tivatski hotel sa pet zvjezdica dio je tajvanskog lanca hotela „Regent hotels and resort“, dizajnirao ga i projektovao, inspirisan graditeljskim nasljeđem Boke Kotorske i palatama na jezerima sjeverne Italije, studio „Reardon Smith Architects“ iz Londona, a zvanični investitor je  firma „PM Hotels“, kćerka- kompanija firme „Adriatic Marinas“.

Interesovanje gostiju iz inostranstva za novi objekat je već veliko, a za početak rada menadžment hotela je pripremio i posebne povoljnosti, pa se noćenje u dvokrevetnoj sobi može naći za 368 eura po osobi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik