"Železnice Srbije" dobile Sertifikat o bezbednosti za prevoz u železničkom saobraćaju

Bez autora
Jul 29 2014

"Železnice Srbije" dobile su po prvi put Sertifikat o bezbednosti za prevoz u železničkom saobraćaju, koji je izdala "Direkcija za železnice" Republike Srbije. Sertifikat se odnosi na putnički i teretni železnički saobraćaj, a neophodno je da ga ima svaki državni i privatni operater. Dobijanje sertifikata znači da su srpske železnice ispunile sve neophodne uslove koji su definisani Zakonom o železnici i železničkim propisima. Pribavljanje ove licence "Železnicama Srbije" omogućava da mogu konkurisati za operatera i učestvovati u realizaciji saobraćaja i u železničkim upravama iz okruženja.

"Železnice Srbije" dobile Sertifikat o bezbednosti za prevoz u železničkom saobraćaju"Železnice Srbije" dobile su po prvi put Sertifikat o bezbednosti za prevoz u železničkom saobraćaju, koji je izdala "Direkcija za železnice" Republike Srbije.

Sertifikat se odnosi na putnički i teretni železnički saobraćaj, a neophodno je da ga ima svaki državni i privatni operater.

Dobijanje sertifikata znači da su srpske železnice ispunile sve neophodne uslove koji su definisani Zakonom o železnici i železničkim propisima.

Pribavljanje ove licence "Železnicama Srbije" omogućava da mogu konkurisati za operatera i učestvovati u realizaciji saobraćaja i u železničkim upravama iz okruženja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik