Capital Investment stoprocentni vlasnik

Bez autora
Jul 30 2014

Investiciona kompanija sa sjedištem u Abu Dabiju, Capital Investment postala je stoprocentni vlastnik Atlas Capital centra u Podgorici, nakon što je od Atlas Grupe otkupila i preostali dio vlasništva. Iz Capital-a su saopštili da ta transakcija znači da su oni postali jedini vlasnik ovog rezidencijalnog i komercijalnog kompleksa, a novi vlasnik, kako je najavljeno, planira da nastavi dugoročne investicione planove u Crnoj Gori. S obzirom na to da je ovo partnerstvo uspješno realizovano, kompanija Capital Investment i Atlas Grupa nastaviće da sarađuju na drugim projektima, navodi se u saopštenju. Atlas Capital Centar, kako se dodaje, već predstavlja jedno od prepoznatljivih obilježja Crne Gore. Iz Capital-a kažu da je Centar najveći multifunkcionalni kompleks na Balkanu, i impresivan spoj luksuznih apartmana, kancelarijskog prostora premium kvaliteta, poželjnih maloprodajnih lokala i hotela.

Capital Investment stoprocentni vlasnikInvesticiona kompanija sa sjedištem u Abu Dabiju, Capital Investment postala je stoprocentni vlastnik Atlas Capital centra u Podgorici, nakon što je od Atlas Grupe otkupila i preostali dio vlasništva.

Iz Capital-a su saopštili da ta transakcija znači da su oni postali jedini vlasnik ovog rezidencijalnog i komercijalnog kompleksa, a  novi vlasnik, kako je najavljeno, planira da nastavi dugoročne investicione planove u Crnoj Gori.

„S obzirom na to da je ovo partnerstvo uspješno realizovano, kompanija Capital Investment i Atlas Grupa nastaviće da sarađuju na drugim projektima“, navodi se u saopštenju.

Atlas Capital Centar, kako se dodaje, već predstavlja jedno od prepoznatljivih obilježja Crne Gore.

Iz Capital-a kažu da je Centar najveći multifunkcionalni kompleks na Balkanu, i impresivan spoj luksuznih apartmana, kancelarijskog prostora premium kvaliteta, poželjnih maloprodajnih lokala i hotela.

„Nalazi se na idealnoj lokaciji, svega 15 minuta od aerodroma u Podgorici. Takođe, Atlas Capital Centar predstavlja dodatnu ilustraciju poslovne filozofije kompanije Capital Investment, koja se tiče kreiranja i razvoja prilika sa snažnim potencijalom, ali i ključnu komponentu dugoročne investicione strategije zasnovane na kupovini i izgradnji“, navodi se u saopštenju.

Atlas centar, navodi investicioni fond iz Abu Dabija, zbog svoje lokacije, idealne kombinacije stambene i poslovne imovine, kao i snažne reputacije u regionu, predstavlja odličnu investiciju kompanije Capital Investment ostvarenu u proteklih nekoliko godina.

„Izražavamo zahvalnost Atlas Grupi, našim prethodnim partnerima, na njihovoj podršci tokom realizacije ovog velikog projekta, i veoma smo zadovoljni što smo preuzeli cjelokupno vlasništvo nad kompleksom. Crna Gora i Podgorica su izuzetno dobro pozicionirani za dugoročan razvoj i mi, iz kompanije Capital Investment, smo posvećeni tome da ovdje proširimo naše prisustvo u budućnosti. Kako Crna Gora održava kontinuirani rast u ekonomiji, čvrsto vjerujemo da će Atlas Capital Centar nastaviti da privlači nove poslove, turiste i stanovnike u glavni grad“, izjavio je direktor Abu Dabu Capital grupe, Galal Kulaib.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik