Franca kupila RK "Beograd"

Bez autora
Jul 30 2014

Robna kuća Beograd (RKB) u Bijelom Polju prodata je kompaniji Mesopromet za 1,1 milion eura. Punomoćnik Crnogorske komercijalne banke (CKB), Filip Jovović, rekao da je na oglas za prodaju robne kuće stigla samo jedna ponuda. U toj ponudi bila je sva potrebna dokumentacija, kao i uplatnica za depozit od 110 hiljada eura. Kad smo je otvorili ustanovili smo da je rijeć o firmi Mesopromet, tako da je robna kuća prodata po početnoj licitacionoj cijeni, kazao je Jovović. Kupac je dužan da do 13. avgusta uplati preostali dio.

Franca kupila RK "Beograd"Robna kuća Beograd (RKB) u Bijelom Polju prodata je kompaniji Mesopromet za 1,1 milion eura.

Punomoćnik Crnogorske komercijalne banke (CKB), Filip Jovović, rekao da je na oglas za prodaju robne kuće stigla samo jedna ponuda.

"U toj ponudi bila je sva potrebna dokumentacija, kao i uplatnica za depozit od 110 hiljada eura. Kad smo je otvorili ustanovili smo da je rijeć o firmi Mesopromet, tako da je robna kuća prodata po početnoj licitacionoj cijeni", kazao je Jovović za Dan.

Kupac je dužan da do 13. avgusta uplati preostali dio.

Prema riječima Jovovića, pravo prvenstva u naplati imaju dugovanja za porez na nepokretnosti, zatim dug prema CKB od 659 hiljada eura, a nakon toga dugovanja na osnovu pravosnažnih sudskih rješenja, odnosno obaveze prema radnicima od oko 450 hiljada eura.

Novi vlasnik, Hilmija Franca, rekao je da će nakon rekonstrukcije objekta firma i dalje biti poslovno-prodajne prirode.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik