Intenzivirati saradnju BiH i Gasproma na projektu Južni tok

Bez autora
Jul 30 2014

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Boris Tučić i zamjenik predsjednika Uprave "Gasproma" Aleksandar Medvedev zaključili su da je potrebno intenzivirati saradnju da bi bili stvoreni svi potrebni preduslovi za realizaciju projekta izgradnje "Južnog toka". Tučić se danas u Sarajevu sastao sa zamjenikom predsjednika Uprave "Gasproma", a centralna tema sastanka odnosila se na projekat izgradnje "Južnog toka", saopšteno je iz Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH. Ovaj projekat obje strane su okarakterisale kao projekat od interesa.

Intenzivirati saradnju BiH i Gasproma na projektu Južni tokMinistar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Boris Tučić i zamjenik predsjednika Uprave "Gasproma" Aleksandar Medvedev zaključili su da je potrebno intenzivirati saradnju da bi bili stvoreni svi potrebni preduslovi za realizaciju projekta izgradnje "Južnog toka".

Tučić se danas u Sarajevu sastao sa zamjenikom predsjednika Uprave "Gasproma", a centralna tema sastanka odnosila se na projekat izgradnje "Južnog toka", saopšteno je iz Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

Ovaj projekat obje strane su okarakterisale kao projekat od interesa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik