Brže do posla uz pomoć Centra za socijalno preduzetništvo

Bez autora
Jul 30 2014

U računarskoj učionici Centra za socijalno preduzetništvo Beograda od 1. avgusta svakog radnog dana korisnici mogu otvoriti svoju elektronsku poštu, pretraživati internet-sajtove za posao i skenirati dokumenta.Sredom i petkom, zaposleni Centra pomažu korisnicima u traženju posla, pisanju biografije i pripremi za razgovor za posao. Centar putem svog sajta i društvenih mreža nudi poslodavcima pretraživanje baze korisnika, oglašavanje otvorenih radnih pozicija, selekciju i pomoć pri zapošljavanju korisnika.

Brže do posla uz pomoć Centra za socijalno preduzetništvoU računarskoj učionici Centra za socijalno preduzetništvo Beograda od 1. avgusta svakog radnog dana korisnici mogu otvoriti svoju elektronsku poštu, pretraživati internet-sajtove za posao i skenirati dokumenta.

Sredom i petkom, zaposleni Centra pomažu korisnicima u traženju posla, pisanju biografije i pripremi za razgovor za posao. Centar putem svog sajta i društvenih mreža nudi poslodavcima pretraživanje baze korisnika, oglašavanje otvorenih radnih pozicija, selekciju i pomoć pri zapošljavanju korisnika.

Korisnici Centra su osobe sa poteškoćama u zapošljavanju, marginalizovane i socijalno ugrožene grupacije stanovništva na teritoriji Beograda.

Više informacija može se dobiti putem telefona 3342-337, 3340-367 ili na socijalnopreduzetnistvo@gradskicentar.rs, www.gradskicentar.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik