Završetak mosta Zemun – Borča do 27. decembra

Bez autora
Jul 30 2014

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i gradonačelnik Beograda Siniša Mali zaključili su tokom današnjeg razgovora da će to ministarstvo i grad Beograd učiniti sve kako bi radovi na izgradnji mosta Zemun – Borča bili završeni u predviđenom roku. Na sastanku je konstatovano da radovi teku planiranom dinamikom, ali da je potrebno otkloniti propuste prethodnih gradskih i republičkih vlasti i pojačati nadzor kako bi most bio završen bez nepotrebnih dodatnih troškova za državni i gradski budžet. Ministarstvo i grad Beograd organizovaće sastanke sa nadležnim komunalnim i gradskim preduzećima kako bi se što pre otklonile sve nedorečenosti i sa kineskim partnerom bio potpisan Aneks 4, što je uslov za završetak mosta. Most Zemun – Borča bi, prema predviđenoj dinamici, trebalo da bude završen do 27. decembra ove godine, a svi pristupni putevi do 15. septembra 2015. godine, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Završetak mosta Zemun – Borča do 27. decembraPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i gradonačelnik Beograda Siniša Mali zaključili su tokom današnjeg razgovora da će to ministarstvo i grad Beograd učiniti sve kako bi radovi na izgradnji mosta Zemun – Borča bili završeni u predviđenom roku.

Na sastanku je konstatovano da radovi teku planiranom dinamikom, ali da je potrebno otkloniti propuste prethodnih gradskih i republičkih vlasti i pojačati nadzor kako bi most bio završen bez nepotrebnih dodatnih troškova za državni i gradski budžet.

Ministarstvo i grad Beograd organizovaće sastanke sa nadležnim komunalnim i gradskim preduzećima kako bi se što pre otklonile sve nedorečenosti i sa kineskim partnerom bio potpisan Aneks 4, što je uslov za završetak mosta.

Most Zemun–Borča bi, prema predviđenoj dinamici, trebalo da bude završen do 27. decembra ove godine, a svi pristupni putevi do 15. septembra 2015. godine, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik