Povratak Air Serbia-e na aerodrom Ataturk u Istanbulu od petka

Bez autora
Jul 30 2014

U skladu sa nedavnim dogovorom postignutim između srpskih i turskih civilnih vazduhoplovnih vlasti, Air Serbia, nacionalna aviokompanija Srbije, objavila je svoj povratak na glavni aerodrom u Istanbulu Kemal Ataturk od ovog petka, 1. avgusta 2014. godine.Letovi na liniji sa Istanbulom nude odlične veze preko matičnog aerodroma Air Serbia-e "Nikola Tesla" u Beogradu, sa brojnim ključnim destinacijama širom Evrope, uključujući: Amsterdam, Berlin, Stokholm, Pariz, Diseldorf, Kopenhagen, Brisel, Prag, Rim, Beč, Milano, Varšavu, Cirih, Štutgart, kao i sa popularnom destinacijom na jadranskoj obali - Tivtom.

Povratak Air Serbia-e na aerodrom Ataturk u Istanbulu od petkaU skladu sa nedavnim dogovorom postignutim između srpskih i turskih civilnih vazduhoplovnih vlasti, Air Serbia, nacionalna aviokompanija Srbije, objavila je svoj povratak na glavni aerodrom u Istanbulu Kemal Ataturk od ovog petka, 1. avgusta 2014. godine.

Letovi na liniji sa Istanbulom nude odlične veze preko matičnog aerodroma Air Serbia-e "Nikola Tesla" u Beogradu, sa brojnim ključnim destinacijama širom Evrope, uključujući: Amsterdam, Berlin, Stokholm, Pariz, Diseldorf, Kopenhagen, Brisel, Prag, Rim, Beč, Milano, Varšavu, Cirih, Štutgart, kao i sa popularnom destinacijom na jadranskoj obali - Tivtom.

Tu su takođe i veze sa ključnim gradovima regiona: Podgoricom, Ljubljanom i Budimpeštom. U saradnji sa kompanijom Etihad Regional, ovi letovi su dobro povezani i sa matičnim aerodromom ove kompanije u Ženevi.

Svakodnevni letovi na liniji Beograd-Istanbul biće obavljani avionom Airbus A319 sa putničkom kabinom konfigurisanom u dve klase – osam sedišta u biznis i 120 u ekonomskoj klasi.

U skladu sa novim izgledom i modernom letelicom, usluga na letu je takođe osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem i dodatnom zabavom tokom leta, što sve znači više izbora za sve goste Air Serbia-e.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik