Pariz: "Plati koliko želiš" - ponuda koja se ne odbija

Bez autora
Jul 30 2014

Pariz je poznat po mnogim stvarima – kao grad romanse, epskim spomenicima i arhitekturi. Međutim, sve to dolazi sa cenom s obzirom da je ovaj grad dom i najskupljem smeštaju na svetu. Ipak, jedan hotel je rešio da proba da promeni stvari u okviru nove promocije dozvoljavajući gostima da plate onoliko koliko veruju da je razumna suma za njihovo odsedanje tokom odmora.Hotelijer Aldrik Duval lansirao je svoj najnoviji poduhvat pod nazivom „Plati koliko želiš“ u pokušaju da privuče goste u svoj hotel sa tri zvezdice pod imenom Tour d-Auvergne. Ideja je prosta. Gost može da plati onoliko želi kako bi prenoćio u hotelu.

Pariz: "Plati koliko želiš" - ponuda koja se ne odbijaPariz je poznat po mnogim stvarima – kao grad romanse, epskim spomenicima i arhitekturi. Međutim, sve to dolazi sa cenom s obzirom da je ovaj grad dom i najskupljem smeštaju na svetu, piše "Daily Mail".

Ipak, jedan hotel je rešio da proba da promeni stvari u okviru nove promocije dozvoljavajući gostima da plate onoliko koliko veruju da je razumna suma za njihovo odsedanje tokom odmora.

Hotelijer Aldrik Duval lansirao je svoj najnoviji poduhvat pod nazivom „Plati koliko želiš“ u pokušaju da privuče goste u svoj hotel sa tri zvezdice pod imenom Tour d-Auvergne.

Ideja je prosta. Gost može da plati onoliko želi kako bi prenoćio u hotelu.

Normalno, dvokrevetne sobe koštaju najmanje 190 evra – ali ukoliko gost odluči, može da plati svega 1 evro, a ova promocija će trajati sve do 10. avgusta.

S druge strane, Duval se nada da gosti ipak neće izdvajati ovako nisku sumu za noćenje u njegovom hotelu.

“Ukoliko klijent želi da plati svega 1 evro, ja tu ništa ne mogu”, izjavio je Duval povodom ove neobične promocije.

On se nada da će gosti promociju gledati kao dobru ponudu a ne način da prevare hotel ili ga zloupotrebe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik