Položen temeljni kamen za najveću poticanu stanogradnju

Bez autora
Jul 31 2014

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš u Splitu je položila temeljni kamen za objekte u kojima će biti sagrađeno 409 stanova u sklopu programa društveno poticane stanogradnje na gradskim lokacijama Kila 3 i Kila 4. Istaknula je da je ovo iznimno važan projekt njezina ministarstva i Vlade kojem je osnovni smisao da građanima omogući da jednostavno i jeftino dođu do svojih nekretnina. Vrijednost projekta je 284 milijuna kuna - prva faza trebala bi biti gotova u prosincu 2015., a druga u lipnju 2016. Cijena četvornog metra bit će 1100 eura. Prije toga u zgradi splitske Gradske uprave gradonačelnik Ivo Baldasar i direktor državne Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Slavko Čukelj potpisali su povelju koja će biti ugrađena u temelje.

Položen temeljni kamen za najveću poticanu stanogradnjuMinistrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš u Splitu je položila temeljni kamen za objekte u kojima će biti sagrađeno 409 stanova u sklopu programa društveno poticane stanogradnje na gradskim lokacijama Kila 3 i Kila 4.

Istaknula je da je ovo iznimno važan projekt njezina ministarstva i Vlade kojem je osnovni smisao da građanima omogući da jednostavno i jeftino dođu do svojih nekretnina.

Vrijednost projekta je 284 milijuna kuna - prva faza trebala bi biti gotova u prosincu 2015., a druga u lipnju 2016. Cijena četvornog metra bit će 1100 eura.

Prije toga u zgradi splitske Gradske uprave gradonačelnik Ivo Baldasar i direktor državne Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Slavko Čukelj potpisali su povelju koja će biti ugrađena u temelje.

Društveno poticana stanogradnja u Splitu je ponovno aktualizirana prije godinu dana, kada je gradonačelnik Ivo Baldasar s Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja te APN-om krenuo u realizaciju tog projekta. Riječ je o trenutačno najvećoj poticanoj stanogradnji u zemlji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik