Stranci neće moći da kupuju poljoprivredno zemljište

Bez autora
Jul 31 2014

Vlada Srbije je prihvatila je danas amadman više poslanika Lige socijaldemokrata Vovodine (LSV) na Predlog zakona o privatizaciji u kojem se navodi da kupac poljoprvrednog zemljšta može biti samo damaće pravno ili fizičko lice. U raspravi o amadmanima na Predlog zakona o privatizazaciji poslanica LSV Olena Papuga je zahvalila Vladi što je prihvatila amandman koji precizira da poljoprivredno zemljište u Srbiji ne mogu da kupuju stranci. Papuga je podsetila da i Ustav Srbije predviđa da poljoprivrenda zemljšte ne mogu da kupuju stranci. Poslanici u Skupštini Srbije su jutros započeli rasparavu o amadmanima na Predlog zakona o privatizaciji na koji ne podneto je 116 amandmana, od kojih je usvojeno devet.

Stranci neće moći da kupuju poljoprivredno zemljišteVlada Srbije je prihvatila je danas amadman više poslanika Lige socijaldemokrata Vovodine (LSV) na Predlog zakona o privatizaciji u kojem se navodi da kupac poljoprvrednog zemljšta može biti samo damaće pravno ili fizičko lice.

U raspravi o amadmanima na Predlog zakona o privatizazaciji poslanica LSV Olena Papuga je zahvalila Vladi što je prihvatila amandman koji precizira da poljoprivredno zemljište u Srbiji ne mogu da kupuju stranci.

Papuga je podsetila da i Ustav Srbije predviđa da poljoprivrenda zemljšte ne mogu da kupuju stranci.

Poslanici u Skupštini Srbije su jutros započeli rasparavu o amadmanima na Predlog zakona o privatizaciji na koji ne podneto je 116 amandmana, od kojih je usvojeno devet.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik