Veća vrijednost građevinskih radova

Bez autora
Aug 10 2014

Vrijednost realizovanih građevinskih radova u drugom kvartalu veća je 3,3 odsto u odnosu na isti prošlogodišnji period, pokazuju podaci Monstata. U saopštenju se navodi da je vrijednost realizovanih građevinskih radova 5,9 odsto veća u odnosu na prvi kvartal ove godine. Realizovani efektivni sati na građevinskim radovima u drugom kvartalu manji su 2,5 odsto u odnosu na isti kvartal prošle godine, dok su 12,2 odsto veći u odnosu na prvi kvartal ove godine. Prikazani podaci prikupljaju se tromjesečnim izvještajem građevinarstva. Istraživanje je na bazi uzorka i obuhvata preduzeća sa pet i više zaposlenih iz oblasti građevinarstva, kao i jedinice koje obavljaju građevinsku djelatnost a nalaze se u sastavu negrađevinskih preduzeća.

Veća vrijednost građevinskih radovaVrijednost realizovanih građevinskih radova u drugom kvartalu veća je 3,3 odsto u odnosu na isti prošlogodišnji period, pokazuju podaci Monstata.

U saopštenju se navodi da je vrijednost realizovanih građevinskih radova 5,9 odsto veća u odnosu na prvi kvartal ove godine.

Realizovani efektivni sati na građevinskim radovima u drugom kvartalu manji su 2,5 odsto u odnosu na isti kvartal prošle godine, dok su 12,2 odsto veći u odnosu na prvi kvartal ove godine.

Prikazani podaci prikupljaju se tromjesečnim izvještajem građevinarstva. Istraživanje je na bazi uzorka i obuhvata preduzeća sa pet i više zaposlenih iz oblasti građevinarstva, kao i jedinice koje obavljaju građevinsku djelatnost a nalaze se u sastavu negrađevinskih preduzeća.

Podaci se prikupljaju od preduzeća iz Crne Gore kao i poslovnih jedinica stranih preduzeća koja obavljaju građevinsku djelatnost u Crnoj Gori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik