Kompanija Rixos spremna da ulaže u Ulcinj

Bez autora
Aug 13 2014

Predsjednik opštine Ulcinj Fatmir Đeka sa saradnicima razgovarao je sinoć sa čelnicima Rixos grupe o namjeri te turske kompanije da investira u ulcinjsku opštinu. Članovi poslovodstva Rixosa, koje je predvodio direktor kompanije Adnan Čelik, saopštili su da žele da, prije svega na Velikoj plaži, izgrade turistički kompleks visoke kategorije. Spremni smo da uložimo kapital u vaš grad na obostrano zadovoljstvo, kazao je Čelik. Đeka je rekao da su takvi projekti u interesu ulcinjske opštine i istakao da će preduzeti sve mjere kod centralnih vlasti kako bi se oni realizovali. Samo u prošloj godini je Rixos, čije je sjedište u Dubaiju, ostvario promet od dvije milijarde eura.

Kompanija Rixos spremna da ulaže u UlcinjPredsjednik opštine Ulcinj Fatmir Đeka sa saradnicima razgovarao je sinoć sa čelnicima Rixos grupe o namjeri te turske kompanije da investira u ulcinjsku opštinu, saznaje Portal Ul-info.

Članovi poslovodstva Rixosa, koje je predvodio direktor kompanije Adnan Čelik, saopštili su da žele da, prije svega na Velikoj plaži, izgrade turistički kompleks visoke kategorije.

“Spremni smo da uložimo kapital u vaš grad na obostrano zadovoljstvo”, kazao je Čelik.

Đeka je rekao da su takvi projekti u interesu ulcinjske opštine i istakao da će preduzeti sve mjere kod centralnih vlasti kako bi se oni realizovali.

Samo u prošloj godini je Rixos, čije je sjedište u Dubaiju, ostvario promet od dvije milijarde eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik