Tvornica ulja Gea: Prodaja porasla 2%

Bez autora
Aug 17 2014

Tvornica ulja Gea iz Slovenske Bistrice u prvoj polovici ove godine je prodala proizvode za 12,2 milijuna eura, što je dva posto više u odnosu na isto razdoblje lani. Imaju 75.000 eura dobiti. Tvornica ulja Gea je ostvarila 80 posto prodaje na domaćem tržištu, dok je ostatak ostvarila u inozemstvu, najviše u Hrvatskoj. U EU izvoze 16 posto svoje proizvodnje. Osim hrvatskog, glavna su im tržišta još Austrija i Njemačka. Na inozemnom tržištu su prodali proizvode za gotovo 2,4 milijuna eura, što je 98 posto više nego u istom razdoblju lani, pokazuju nerevidirani rezultati...

Tvornica ulja Gea iz Slovenske Bistrice u prvoj polovici ove godine je prodala proizvode za 12,2 milijuna eura, što je dva posto više u odnosu na isto razdoblje lani. Imaju 75.000 eura dobiti. 

Tvornica ulja Gea je ostvarila 80 posto prodaje na domaćem tržištu, dok je ostatak ostvarila u inozemstvu, najviše u Hrvatskoj. U EU izvoze 16 posto svoje proizvodnje. Osim hrvatskog, glavna su im tržišta još Austrija i Njemačka. Na inozemnom tržištu su prodali proizvode za gotovo 2,4 milijuna eura, što je 98 posto više nego u istom razdoblju lani, pokazuju nerevidirani rezultati.

Predsjednik uprave Igor Hustić kaže da su u prvoj polovici godine u cjelosti poboljšali poslovanje u odnosi na isto razdoblje prošle godine i da im je u Slovenskoj Bistrici uspjelo preteći lanjsku prodaju, što uprava pripisuje agresivnijem pristupu na svim tržištima, ponajprije balkanskim.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik