Potrošačka korpa 791 eura

Bez autora
Aug 19 2014

Minimalna potrošačka korpa u julu je bila vrijedna 791 eura, 0,8 odsto manje u odnosu na jun, saopšteno je iz Monstata. Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u julu je u odnosu na isti period prošle godine, smanjena 1,4 odsto, a u odnosu na decembar prošle godine 0,9 odsto. Od ukupne vrijednost minimalne potrošačke korpe u julu se na hranu i bezalkoholna pića odnosi 246,7 eura, na neprehrambene proizvode i usluge 349,5 eura, dok je imputirana renta iznosila 194,8 eura. Vrijednost minimalne potrošačke korpe za hranu i bezalkoholna pića u julu je u odnosu na jun pala 2,5 odsto. Vrijednost minimalne potrošačke korpe za neprehrambene proizvode i usluge je u odnosu na jun porasla 0,02 odsto, dok je vrijednost imputirane rente ostala nepromijenjena.

Minimalna potrošačka korpa u julu je bila vrijedna 791 eura, 0,8 odsto manje u odnosu na jun, saopšteno je iz Monstata.

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u julu je u odnosu na isti period prošle godine, smanjena 1,4 odsto, a u odnosu na decembar prošle godine 0,9 odsto.

Od ukupne vrijednost minimalne potrošačke korpe u julu se na hranu i bezalkoholna pića odnosi 246,7 eura, na neprehrambene proizvode i usluge 349,5 eura, dok je imputirana renta iznosila 194,8 eura.

Vrijednost minimalne potrošačke korpe za hranu i bezalkoholna pića u julu je u odnosu na jun pala 2,5 odsto.

Vrijednost minimalne potrošačke korpe za neprehrambene proizvode i usluge je u odnosu na jun porasla 0,02 odsto, dok je vrijednost imputirane rente ostala nepromijenjena.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik