Natječaj za most kopno-otok Čiovo - gradnja već u prosincu?

Bez autora
Aug 20 2014

U Narodnim novinama objavljen je natječaj za izvođenje radova na izgradnji mosta kopno-otok Čiovo s pristupnim cestama i instalacijama, za što će se provesti javno nadmetanje koje će trajati do početka listopada 2014. Proteklog tjedna objavljen je natječaj za kompletan nadzor nad radovima koji bi mogli početi u prosincu. Ukupna vrijednost svih triju faza izgradnje mosta i pristupnih cesta je procijenjena na 32 milijuna eura. Izgradnja će trajati dvije godine. Projekt izgradnje mosta kopno - otok Čiovo s pristupnim cestama prvi je veći projekt Hrvatskih cesta koji će se financirati iz fondova EU-a, priopćili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Natječaj za most kopno-otok Čiovo - gradnja već u prosincu?U Narodnim novinama objavljen je natječaj za izvođenje radova na izgradnji mosta kopno-otok Čiovo s pristupnim cestama i instalacijama, za što će  se provesti javno nadmetanje koje će trajati do početka listopada 2014. Proteklog tjedna objavljen je natječaj za kompletan nadzor nad radovima koji bi mogli početi u prosincu.

Most kopno-otok Čiovo - prezentacija

Ukupna vrijednost svih triju faza izgradnje mosta i pristupnih cesta je procijenjena na 32 milijuna eura. Izgradnja će trajati dvije godine. Projekt izgradnje mosta kopno - otok Čiovo s pristupnim cestama prvi je veći projekt Hrvatskih cesta koji će se financirati iz fondova EU-a, priopćili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Naime, isti je u visokoj fazi pripremljenosti i prepoznat je kao prioritet. Projekt ispunjava tri ključna kriterija, a to su sigurnost, smanjenje zagušenja, odnosno uklanjanje uskih grla i mobilnost, dodaje se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik