Memorandum o razumevanju vazduhoplovnih vlasti Srbije i Kine

Bez autora
Aug 20 2014

Delegacije Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije i Uprave civilnog vazduhoplovstva Kine, potpisale su u Beogradu Memorandum o razumevanju. Ovim memorandumom se, u okviru postupka zaključivanja novog međudržavnog Sporazuma o vazdušnom saobraćaju, potvrđuju prava određenih avio-prevozilaca u obavljanju direktnog vazdušnog saobraćaja ili učešće u komercijalnim aranžmanima u saobraćaju, saopštio je danas Direktorat civilnog vazduhoplovstva.Dokument su u imevazduhoplovnih vlasti dve zemlje potpisali v. d. zamenika direktora Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije Mirjana Čizmarov i zamenik administratora Uprave civilnog vazduhoplovstva Kine Žiđing Vang, koji su razmatrali i mnoga druga aktuelna pitanja u okviru bilateralnih odnosa Srbije i Kine u oblasti vazdušnog saobraćaja...

Delegacije Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije i Uprave civilnog vazduhoplovstva Kine, potpisale su u Beogradu Memorandum o razumevanju.

Ovim memorandumom se, u okviru postupka zaključivanja novog međudržavnog Sporazuma o vazdušnom saobraćaju, potvrđuju prava određenih avio-prevozilaca u obavljanju direktnog vazdušnog saobraćaja ili učešće u komercijalnim aranžmanima u saobraćaju, saopštio je danas Direktorat civilnog vazduhoplovstva.

Dokument su u imevazduhoplovnih vlasti dve zemlje potpisali v. d. zamenika direktora Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije Mirjana Čizmarov i zamenik administratora Uprave civilnog vazduhoplovstva Kine Žiđing Vang, koji su razmatrali i mnoga druga aktuelna pitanja u okviru bilateralnih odnosa Srbije i Kine u oblasti vazdušnog saobraćaja.

Razgovorima su, pored predstavnika vazduhoplovnih vlasti, prisustvovali i pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoran Ilić, kao i predstavnici avio-prevoznika Er Srbije i Er Čajne.

Delegacija Uprave civilnog vazduhoplovstva Narodne Republike Kine bila je gost i Er Srbije i razgovarala sa generalnim direktorom te kompanije Danetom Kondićem.

Na sastanku je potvrđena izuzetna zainteresovanost i spremnost avio-prevoznika Er Srbije i Er Čajne za što skorije uspostavljanje komercijalne saradnje dve avio-kompanije, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik