NLB prodaje kinodvorane Kolosej u Ljubljani

Bez autora
Aug 21 2014

Nova Ljubljanska banka (NLB) je kao hipotekarni vjerovnik danas preko bilježnika objavila javni poziv za podnošenje obvezujućih ponuda za kompleks kinodvorana Kolosej u ljubljanskom BTC-u. Početna cijena iznosi 7,78 milijuna eura, a ponude bilježnik Miro Košak prikuplja do 24. listopada do 14 sati. Potencijalni kupci moraju do isteka roka za dostavu ponuda na fiducijarni račun bilježnika platiti jamstvo od pet posto početne cijene, oko 389 tisuća eura. Kinocentri Kolosej su u vlasništvu društva Kolosej koje ima kinoodvorane i u Mariboru i Kranju. Vodi ih Sergej Racman koji je preko društva Auctor investicije i većinski vlasnik.

Nova Ljubljanska banka (NLB) je kao hipotekarni vjerovnik danas preko bilježnika objavila javni poziv za podnošenje obvezujućih ponuda za kompleks kinodvorana Kolosej u ljubljanskom BTC-u.

Početna cijena iznosi 7,78 milijuna eura, a ponude bilježnik Miro Košak prikuplja do 24. listopada do 14 sati. Potencijalni kupci moraju do isteka roka za dostavu ponuda na fiducijarni račun bilježnika platiti jamstvo od pet posto početne cijene, oko 389 tisuća eura.

Kinocentri Kolosej su u vlasništvu društva Kolosej koje ima kinoodvorane i u Mariboru i Kranju. Vodi ih Sergej Racman koji je preko društva Auctor investicije i većinski vlasnik.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik