Indijski Arselor Mital nije zainteresovan za Železaru

Bez autora
Aug 22 2014

Indijska kompanija Arselor Mital danas je saopštila da nije zainteresovana za kupovinu Železare Smederevo. Beogradski mediji su pisali da je Arselor Mital jedna od pet kompanija koje pregovaraju o kupovini Železare. Vlada Srbije je najavila da će uskoro objaviti tender za prodaju Železare, nakon što su obavljeni razgovori sa potencijalnim kupcima. Arselor Mital je naveo da je vodeća svetska kompanija u proizvodnji čelika i rudarstvu, prisutna u više od 60 zemalja. U 2013. godini kompanija je imala dobit of 79,4 milijarde dolara i proizvodnju sirovog čelika od 91,2 miliona tona, dok je proizvodnja železne rude dostigla 58,4 miliona tona.

Indijska kompanija Arselor Mital danas je saopštila da nije zainteresovana za kupovinu Železare Smederevo.

Beogradski mediji su pisali da je Arselor Mital jedna od pet kompanija koje pregovaraju o kupovini Železare.

Vlada Srbije je najavila da će uskoro objaviti tender za prodaju Železare, nakon što su obavljeni razgovori sa potencijalnim kupcima.

Arselor Mital je naveo da je vodeća svetska kompanija u proizvodnji čelika i rudarstvu, prisutna u više od 60 zemalja. U 2013. godini kompanija je imala dobit of 79,4 milijarde dolara i proizvodnju sirovog čelika od 91,2 miliona tona, dok je proizvodnja železne rude dostigla 58,4 miliona tona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik