Maletić: Danas podijeljeno 200, sutra 1.300 platnih kartica

Bez autora
Aug 27 2014

Vaučeri, njih 200, od 5.000 KM i sa manjim iznosima, zavisno od procijenjene štete, podijeljeni su danas u 10 bijeljinskih naselja, rekao je koordinator Fonda solidarnosti Republike Srpske za regiju Semberija Zoran Maletić.Maletić je rekao da je do sada u gradu Bijeljina i okolnim selima podijeljeno oko 4.200 platnih kartica, a da će sutra za građane čije su kuće uništene ili oštećene poplavama u gradu, biti podijeljeno 1.300 vaučera. Podjela će biti obavljena u Osnovnoj školi "Knez Ivo od Semberije", a počeće u 9.00 časova...

Vaučeri, njih 200, od 5.000 KM i sa manjim iznosima, zavisno od procijenjene štete, podijeljeni su danas u 10 bijeljinskih naselja, rekao je koordinator Fonda solidarnosti Republike Srpske za regiju Semberija Zoran Maletić.

Maletić je rekao da je do sada u gradu Bijeljina i okolnim selima podijeljeno oko 4.200 platnih kartica, a da će sutra za građane čije su kuće uništene ili oštećene poplavama u gradu, biti podijeljeno 1.300 vaučera.

„Podjela će biti obavljena u Osnovnoj školi `Knez Ivo od Semberije`, a počeće u 9.00 časova“, rekao je Maletić.

On je dodao da će u četvrtak, 28. avgusta, oko 100 vaučera biti uručeno i vlasnicima poplavama oštećenih kuća u naseljima Janja, Pučile i Patkovača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik