McCafe uskoro i u trgovinama

Bez autora
Aug 27 2014

Američki lanac restorana brze hrane McDonald's uskoro će svoju kavu ponuditi i na trgovačkim policama. U suradnji s prehrambenim divom Kraft očekuje se da će od početka 2015. svoje proizvode pod brandom McCafe prodavati na policama trgovina.McDonald's će na police supermarketa i ostalih trgovina između ostalog, ponuditi i svoju mljevenu kavu, kavu u zrnu i pojedinačne napitke od kave. U McDonald'su ponudu proizvoda od kave za kućanstva ocjenjuju logičnim korakom, nakon što je kompanija u svoju ponudu stavila proizvode od kave te stvorila brand McCafe...

Američki lanac restorana brze hrane McDonald's uskoro će svoju kavu ponuditi i na trgovačkim policama.

U suradnji s prehrambenim divom Kraft očekuje se da će od početka 2015. svoje proizvode pod brandom McCafe prodavati na policama trgovina.

McDonald's će na police supermarketa i ostalih trgovina između ostalog, ponuditi i svoju mljevenu kavu, kavu u zrnu i pojedinačne napitke od kave.

U McDonald'su ponudu proizvoda od kave za kućanstva ocjenjuju logičnim korakom, nakon što je kompanija u svoju ponudu stavila proizvode od kave te stvorila brand McCafe.

Kompanija se odlučila za drugačiju ponudu kako bi 'pomela' svoje velike konkurente - među kojima su im najveći lanci Dunkin Donuts i Starbucks. McDonald's se posljednjih godina suočava s padom prihoda od prodaje, koji im smanjuju zaradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik