Upravni odbor RTB-a odriče se naknade, zbog štednje

Bez autora
Aug 27 2014

Predsednik i članovi Upravnog odbora Rudarsko-topioničarskog basena Bor (RTB) predložili su danas da se odreknu naknade za rad u matičnom i zavisnim preduzećima RTB Bor grupe, u skladu sa merama štednje u državi. Skupštini RTB-a predloženo je da razmotri i donese odluku o ukidanju naknade za rad predsednika i članova Upravnog odbora u matičnom i zavisnim preduzećima RTB Bor grupe, saopšteno je posle sednice Upravnog odbora. Takođe, na sednici je van snage stavljena odluka o otvaranju kancelarije RTB-a u Beogradu doneta u maju ove godine. Sednicom UO koja je održana u Beogradu, predsedavao je novi predsednik Nemanja Stevanović, diplomirani pravnik iz Beograda, dosadašnji član Upravnog odbora RTB-a, kojem je generalni direktor basena Bor Blagoje Spaskovski čestitao imenovanje...

Predsednik i članovi Upravnog odbora Rudarsko-topioničarskog basena Bor (RTB) predložili su danas da se odreknu naknade za rad u matičnom i zavisnim preduzećima RTB Bor grupe, u skladu sa merama štednje u državi.

"Skupštini RTB-a predloženo je da razmotri i donese odluku o ukidanju naknade za rad predsednika i članova Upravnog odbora u matičnom i zavisnim preduzećima RTB Bor grupe", saopšteno je posle sednice Upravnog odbora.

Takođe, na sednici je van snage stavljena odluka o otvaranju kancelarije RTB-a u Beogradu doneta u maju ove godine, navedeno je u saopštenju.

Sednicom UO koja je održana u Beogradu, predsedavao je novi predsednik Nemanja Stevanović, diplomirani pravnik iz Beograda, dosadašnji član Upravnog odbora RTB-a, kojem je generalni direktor basena Bor Blagoje Spaskovski čestitao imenovanje.

"Nadam se da će dobra saradnja menadžmenta i Upravnog odbora biti nastavljena i unapređena", poručio je Spaskovski u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik