I Ikea kupuje hrvatsko, od Leda do Pan Peka

Bez autora
Aug 29 2014

Odjel Ikea Food robne kuće Ikea Zagreb nabavlja cijeli niz proizvoda na domaćem tržištu prehrambenih proizvoda, doznali smo iz marketinga te tvrtke. Od hrvatskih proizvoda Ikea za svoj popularni restoran nabavlja voće, povrće, mlijeko i mliječne proizvode, meso, ribu, tjesteninu i slično. Tako su neki od Ikeinih dobavljača Agrokor grupa, konkretno tvrtke Ledo, Jamnica, PIK Vrbovec, Velpro, potom Pan Pek, Metro C&C Hrvatska te Viro Plus. Iz Mc Donald'sa su se pak svojedobno pohvalili da zelenu salatu nabavljaju od Fragarije te da je ocijenjena najboljom u svim objektima u Europi. Kako pokazuju brojke, Ikein restoran popularan je gotovo jednako kao i robna kuća...

Odjel Ikea Food robne kuće Ikea Zagreb nabavlja cijeli niz proizvoda na domaćem tržištu prehrambenih proizvoda, doznali smo iz marketinga te tvrtke.

Od hrvatskih proizvoda Ikea za svoj popularni restoran nabavlja voće, povrće, mlijeko i mliječne proizvode, meso, ribu, tjesteninu i slično. Tako su neki od Ikeinih dobavljača Agrokor grupa, konkretno tvrtke Ledo, Jamnica, PIK Vrbovec, Velpro, potom Pan Pek, Metro C&C Hrvatska te Viro Plus. Iz Mc Donald'sa su se pak svojedobno pohvalili da zelenu salatu nabavljaju od Fragarije te da je ocijenjena najboljom u svim objektima u Europi.Kako pokazuju brojke, Ikein restoran popularan je gotovo jednako kao i robna kuća.

Tako su u predahu od kupnje kupci u njihovu restoranu i bistrou u samo četiri dana od otvaranja robne kuće, među ostalim, pojeli 69.405 komada švedskih mesnih okruglica i 14.565 hot dogova. Istodobno, u trgovini švedske hrane prodano je 16.300 komada smrznutih okruglica, odnosno 327 kilograma, čime je broj prodanih mesnih okruglica dosegnuo 85.705. Prodali su čak 420 kg Pick&mix slatkiša.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik