Ruši se Velika pečurka u Novom Sadu

Bez autora
Sep 01 2014

Najpoznatija pumpa u Novom Sadu u Ulici Maksima Gorkog bb, poznata kao "Velika pečurka". Kako saznaje Radio 021, na njenom mestu biće izgrađena nova pumpa. Prema nezvaničnim informacijama novu pumpu preuzima Gasprom, a novi objekat će, osim pumpe, uključivati i perionicu, restoran i kuhinju.Najpoznatiju benzinsku pumpu u Novom Sadu u oblike velike pečurke po kojoj je i poznata većini Novosađana projektovao je arhitekta Mirko Stojnić. Pečurka ima prečnik nadstrešnice 25 metara,a čitava nadstrešnica je na samo jednom stubu.

Ruši se Velika pečurka u Novom SaduNajpoznatija pumpa u Novom Sadu u Ulici Maksima Gorkog bb, poznata kao "Velika pečurka", prenosi Radio 021.

Kako saznaje Radio 021, na njenom mestu biće izgrađena nova pumpa.

Prema nezvaničnim informacijama novu pumpu preuzima Gasprom, a novi objekat će, osim pumpe, uključivati i perionicu, restoran i kuhinju.

Najpoznatiju benzinsku pumpu u Novom Sadu u oblike velike pečurke po kojoj je i poznata većini Novosađana projektovao je arhitekta Mirko Stojnić. Pečurka ima prečnik nadstrešnice 25 metara,a čitava nadstrešnica je na samo jednom stubu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik